11 / 05 / 2024

ÇAYKUR kurası

ÇAYKUR kurası

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

ÇAYKUR işçi kurası ne zaman? ÇAYKUR 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÇAYKUR, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların tamamlandığı işçi alım sürecinde gözler kura tarihine çevrildi. ÇAYKUR işçi kurası için tarihi duyurdu...

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? ÇAYKUR kura tarihini duyurdu!

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kurası 31 Mayıs'ta!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen kura çekilişinde yaşanan bir aksaklık yüzünden 2+1 standart dairelerin kura çekilişi 31 Mayıs'a ertelendi. Projedeki 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'lerin kurası yapıldı.

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası ne zaman?

Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesinde toplam 425 adet konut satışa çıkarıldı. Peki, Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası ne zaman?

TOKİ Manisa Yunusemre kurası 26 Mayıs'ta!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Manisa Yunusemre Belediye Projesi kapsamında yer alan daireler için hak sahibi belirleme kurası 26 Mayıs'ta yapılacak.

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası nerede?

Daire fiyatlarının 106 bin 390 TL'den başladığı TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesinde toplam 425 adet konut satışa çıkarıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası nerede?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası ne zaman?

Toplamda 425 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez'de fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası ne zaman?

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası ne zaman?

Emekli Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri kurası!

Emekli Aksaray Güzelyurt TOKİ Evleri kurası 13 Mayıs Cuma gününde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daireler 2+1 şeklinde dizayn edildi.

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kurası!

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kurası bugün saat: 10.00’ dan itibaren başlayacak. Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 180 aydan 240 aya varan vade sağlanıyor.

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi!

TOKİ Adana emekli konutlarının kurası çekildi.Adana Valisi Mustafa Büyük, Serinevler Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, TOKİ'nin Türkiye genelinde birçok projeyi gerçekleştirdiğini belirtti.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kurası nerede?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Emekli Kahramanmaraş Türkoğlu projede peşinat bedeli 13 bin 234 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Emekli kurası nerede?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Evleri kurası 5 Mayıs'ta!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Evleri kurası 5 Mayıs'ta saat: 10.00’da yapılacak. Toplamda 75 adet dairen emekliler için satışa çıkarıldığı projede taksitler 382 TL 'den başlıyor.

ÇAYKUR kurası Haberi

ÇAYKUR kurası

ÇAYKUR bu yıl 630 işçi alacağını duyurdu ve başvuruları 28 Şubat-5 Mart tarihleri arasında kabul etti. ÇAYKUR bünyesinde istihdam edilecek olan işçiler kura ile belirlenecek. Başvuruların tamamlanmasının hemen ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusunun yanıtı araştırılmaya başlandı. ÇAYKUR kura tarihini duyurdu. İşte tüm detaylar...

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? 

ÇAYKUR işçi alım kura çekilişi 29 Mart 2022 Salı günü saat 10.00 da yapılacak. Kura çekim işlemi Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. Kura çekiminde İŞKUR nihai listeleri esas alınacak. ÇAYKUR kura çekimi noter tarafından yapılacak. 

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4'üncü maddesine göre işçi olarak alınacaklarda;

a) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu,...