04 / 05 / 2024

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Abdullah Öztürk ve Burcu Ünal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yabancıya gayrimenkul satışında hedef değişti!

Türkiye’nin yabancıya konut satışında büyük pay sahibi Çin'in, Türkiye’deki gayrimenkul alımı 2021’de yavaşladı. Peki yabancıya konut satışlarında neler hedefleniyor?

Yabancıya gayrimenkul satışında yeni hedef 20 milyar dolar!

GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, 2025'te yabancıya yapılacak gayrimenkul satışında 20 milyar dolarlık hedef koyduklarını dile getirdi. 

Gayrimenkul satış sözleşmeleri noterler tarafından yapılabilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve 9 amaç altında sıralanan 50 hedef ve 393 faaliyetten oluşan İnsan Hakları Eylem Planı'na göre gayrimenkul satış sözleşmelerin noterler tarafından yapılabilecek.

Acarlar, 2021'de gayrimenkul ihracatını artıracak!

Gayrimenkul İhracatında 2020 yılında önemli hedeflere ulaştıklarını söyleyen Acarlar Şirketler Topluluğu Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Bilge Özdemir, 2021 yılında hedef ülke sayısı ve ciro hedeflerini artırdıklarını dile getirdi. 

Coldwell gayrimenkul sektöründe hedef büyüttü!

Coldwell Banker Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar; yaptığı açıklamada, son dönemde yeniden canlanmaya başlayan gayrimenkul sektöründe yeni yatırımlarla hedef büyüttüklerini dile getirdi.

Kalyon Holding'den yeni gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul sektörüne Nevbahar Üsküdar projesi ile giriş yapan Kalyon Holding, gayrimenkulde hedef büyütme yoluna gitti. Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kalyoncu, “Projede 2019’u yüzde 40 satışla tamamlayacağız” diye konuştu.  Kalyoncu, gayrimenkule 3 yılda 300 milyon avroluk yatırım yapa

Gayrimenkulde değer artacak!

İzmir CB Rota Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Koçel, "Gayrimenkul sektöründe uzun süredir bekleme pozisyonunu koruyan yatırımcılar, artık seçimsiz geçecek 4 yıl için alıcı duruma geçecektir" dedi...

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

CB Duru Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Kardaş tarafından kuruldu.

Remax, gayrimenkul danışman sayısını 4 bine çıkaracak!

Türkiye'de 280'den fazla franchise ofisle hizmet veren Remax Türkiye, hedef büyüttü. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, gayrimenkul danışman sayısının 4 bine çıkarılacağını açıkladı.

Cb Atlas Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cb Atlas Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Bingöl, Muhammed Karakaya ve Mert Göral ortaklığında kuruldu.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Abdullah Öztürk ve Burcu Ünal ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akzirve Gayrimenkul hedef büyüttü!

Akzirve Gayrimenkul CEO'su İbrahim Maasfeh, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Maasfeh, ''Satış hızı son derece dengeli, yatırımcı tarafından prim beklentisi karşılanan projeler gerçekleştireceğiz" diye konuşuyor.

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hasan Abdullah Öztürk ve Burcu Ünal ortaklığında kuruldu. 


Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A Her türlü emlak ve türlü gayrimenkul ;özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk, apart otel motel, kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken, ev,apartman,iş yeri,arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek; bahçe,tarlave arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa, sükna, kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Her türlü emlakdanışmalığı komisyonculuğunu ve gayrimenkul acentelik faaliyetlerini yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Cb Hedef Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Abdurrahmangazi Mah.Ebubekir Cd.N.34/1...