06 / 05 / 2024

çbs boya genel müdürü

çbs boya genel müdürü

ÇBS Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yaptığı yazılı açıklamaya göre ÇBS Boya Genel Müdürü Hasan Sefa Doğantürk ÇBS Boya' dan ayrıldı.

Binalarda ısı yalıtımı neden önemli?

Dalmaçyalı - Betek Boya Genel Müdürü Tayfun Küçükoğlu, binaların karbon salınımının yüzde 40'ından sorumlu olduğunu belirtti. Tayfun Küçükoğlu, konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışta!

Kocaeli İli, Çayırova Mahallesi, Tahta Köprü Dikilitaş Mevkii'nde yer alan ÇBS Boya Fabrikası Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından icradan satışa çıkarıldı. ÇBS Boya Fabrikası için 185 milyon 397 bin 544 TL bedel isteniyor. 

Gebze ÇBS Boya Fabrikası icradan satışa çıktı!

Gebze 2. İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından fabrika binaları depo ve müştemilatları vasıflı taşınmazlar satışa sunuluyor. Taşınmazların muhammen bedeli 138 milyon 33 bin 363 TL.

Filli Boya'dan Balıkesir'e 120 milyonluk yatırım!

Betek Boya Kimya ve Sanayi AŞ Genel Müdürü Küçükoğlu: "Balıkesir'de gerçekleştireceğimiz yatırımla mantolama konusundaki Avrupa'nın en büyüğü olma unvanımızı, dünya çapında örnek oluşturma mertebesine yükseltmek arzusundayız" dedi.

ÇBS Grubu'nun 5 şirketi için iflas kararı verildi!

Türkiye’nin en büyük boya üreticisisiyken mali zorluğa düşen ÇBS Grubu’nun, iflas erteleme talebi ile gittiği mahkemeden karar çıktı. Gruba bağlı 5 şirket için ‘iflas’ kararı verilirken, 6 şirket için ise daha önce verilentedbir talepleri kaldırıldı.

Marshall Boya genel kurul tescilini yayınladı!

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. Marshall Boya genel kurul tescilini yayınladı.

Marshall genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya ve Vernik Sanayi genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Katıöz Boya, Ortadoğu ve Afrika'yı hedef pazar seçti!

Kapasitelerini artırmak için geçtiğimiz yıl makine ve ekipman yatırımı için 1 milyon dolarlık ek yatırım yaptıklarını söyleyen Katıöz Boya Genel Müdürü İbrahim Hakkı Katıöz, Bununla yatırımlarımızı tamamladık dedi...

Uzertaş Boya genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

Uzertaş Boya Sanayi ve Ticaret Yatırım A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uzertaş Boya genel kurul toplantı tutanağını yayınladı.

Marshall 24 Temmuz'da genel kurul toplantısı yapacak!

Marshall Boya ve Vernik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marshall Boya ve Vernik Sanayi 24 Temmuz'da genel kurul toplantısı yapacak.

ÇBS İzoguard, 500 bayi için kolları sıvadı!

BOYA alanında 60 yıllık bir deneyime sahip olan ÇBS ile Erkut Holding' in 2010 yılındaki güç birliğinden doğan ÇBS İzoguard markası bayilik çalışmalarına hız verdi.

DYO Boya 2013 genel kurul toplantısını tescilledi!

DYO Boya A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkalmaya göre DYO Boya 2013 genel kurul toplantısını tescilledi. Haberde alınan kararları da bulabilirsiniz.

DYO Boya genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı!

DYO Boya Fabrikaları sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre DYO Boya genel kurul bilgilendirme dokümanını yayınladı...

çbs boya genel müdürü Haberi

çbs boya genel müdürü

ÇBS Holding tarafından yapılan açıklama şöyle;


ÇBS Holding A.Ş. ve bağlı şirketleri CEO su ve Şirketimiz Gn.MD.'ü Hasan Safa DOĞANTÜRK'ün iş akdi 29 Kasım 2013 itibari ile aşağıdaki iş fesih ihtarnamesinde belirtilen haklı nedenlerle tazminatsız ve bildirimsiz olarak feshedilmiştir. Yeni bir atama yapılana kadar Şirketimiz Teknik Grup Müdürü Sn. Vahdet YILMAZ Gn. Md. lüğe vekalet edecektir.

     


MUHATAP : Hasan Safa DOĞANTÜRK

                         Adres: Beykop 1. Bölge Yıldırım Beyazıt Caddesi Özgür Sitesi M7 Blok B1

                         Giriş Kat Beylikdüzü İSTANBUL (Tlf: 212 852 31 30)


KONU  : İş akdinizin feshi ve şirkete verilen zararın tazmini hakkında .


AÇIKLAMALAR:


Bilindiği üzere 4 Ocak 2005...