29 / 04 / 2024

CBTE Mimarlık altınyıldız mekan tasarımı

CBTE Mimarlık altınyıldız mekan tasarımı

CBTE Mimarlık’ın, Altınyıldız markasının sektördeki yeni yüzü “Altınyıldız Classics” için tasarladığı mekanlar, dinamik bir altyapıyla kurgulanan bütüncül yaklaşımı ve sergileme fonksiyonuna uygun özel detaylarıyla, perakende sektöründeki farkını ortaya k

Novark Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Novark Mimarlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enver Alkan tarafından kuruldu.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akyıldızlar Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Akyıldız tarafından kuruldu.

Yastık altına koyduğunuz altınları çıkarın! KADSİS genişliyor! İşte yeni döneme dair detaylar!

Altını olan ya da yakın bir zamanda altın alacakları ilgilendiren yeni bir hamle geliyor. İşte yastık altı yaptığınız altınlarınız için yeni bir öneri!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Altınyıldız Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de Somia Hamouch tarafından kuruldu.

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Hann Design Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hann Design Mimarlık Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bakır tarafından kuruldu.

Marden Global Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Marden Global Mimarlık Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Merih Yılmaz tarafından kuruldu.

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Gül tarafından kuruldu.

CBTE Mimarlık altınyıldız mekan tasarımı Haberi

CBTE Mimarlık altınyıldız mekan tasarımı

Türkiye’nin birçok kentinde farklı fonksiyonlara sahip projeler geliştiren Mimar Çağdaş Belen ve Y. Mimar Tanem Eren Belen ortaklığındaki CBTE Mimarlık, 1952 yılından bu yana faaliyet gösteren, köklü geçmişiyle Türkiye’nin en eski ve hacimli erkek hazır giyim markalarından Altınyıldız’ın sektördeki yeni mağaza zinciri Altınyıldız Classics’in yeni yüzünü tasarladı. Genç ve dinamik yapılanmasıyla kısa zamanda büyük bir zincir haline gelen Altınyıldız Classics’in kurumsal kimliğini optimum şekilde mekan tasarımına yansıtmayı hedefleyen CBTE Mimarlık, bu projesiyle aynı zamanda Türkiye’nin en büyük metrekareli erkek giyim ‘flagship’ mağazasının iç mekan tasarımına da imza atmış oldu.


Şimdiye dek küçük metrekareli mağazalar şeklinde ilerleyen Altınyıldız Classics’in ‘departman store’ boyutlarındaki bu büyük metrekareli mağazasında, kullanıcıların markanın alt kategorilerini de kolayca algılayabilmesi ve büyük alanda adresleme kolaylığı olması amacıyla ‘shop...