28 / 04 / 2024

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Murat Çeçen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Beyoğlu, Meclis-i Mebusan Caddesi, İnebolu Sokak'ta kuruldu.

CCN Holding'ten Altunizadeye yeni otel!

CCN İnşaat İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, bir otel inşaatına başladı. Şirketin internet sitesinden otelle ilgili açıklama yapıldı.

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi açıldı!

Validei Atik Otelcilik İnşaat Turizm Limited Şirketi Altunizade Şubesi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Üsküdar Altunizade Turizm Tesis Alanları imar planı askıda!

İstanbul Altunizade Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Karuna Gemi İşletmeciliği Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karuna Gemi İşletmeciliği Turizm ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Burcu Sınır Kandirhanoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

DSF Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSF Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çağlar Kahramanoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Mart'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Mahir İz Caddesi'nde kuruldu.

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Restorasyon Mimarlık İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi, Şenol Aksoy tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Altunizade Mahallesi, Erdem Sokak Sabuncuoğlu Sitesi'nde kuruldu.

Ahi Gıda Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahi Gıda Sağlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arife Şen ve Hıdır Coşkun ortaklığıyla 3 milyon TL sermaye ile 7 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Ayden Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ayden Turizm İnşaat Anonim Şirketi, Deniz Kuş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon 412 bin 131 TL sermaye ile 3 Temmuz'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Vakıflar Altunizade arsasının otel alanı imar planı askıya çıktı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün mülkiyetinde olan Üsküdar Altunizade'deki 17 bin 920 metrekarelik arazinin “Turizm Tesis Alanı” ve kısmen “Yeşil Alan” olarak hazırlanan imar planı askıya çıktı...

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Murat Çeçen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Beyoğlu, Meclis-i Mebusan Caddesi, İnebolu Sokak'ta kuruldu.

Norm Grup Endüstriyel Yapı İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Grup Endüstriyel Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Varlık Üçkardeşler tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Kasım'da Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birleşim Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Bedel, Başkan Yardımcısı olarak Hikmet Kalkan ve Ömer Çiğil görev alacak

Kuveyt altyapı, inşaat ve turizm yatırımlarını arttırdı!

Son 5 yılda artan petrol fiyatlarına bağlı olarak Kuveyt'te büyük projelere daha fazla kaynak ayrılmaya başlanırken, yapılan yatırımlarda şehirleşme, turizm gibi yatırımları ön plana çıkmaya başladı. Kuveyt hükümeti her vatandaşına bir ev verme yatırımını

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Haberi

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi
CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Murat Çeçen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; 1. Taşınmazlar üzerinde otel ve yan tesisleri, aktivite alanları, çeşitli spor merkezleri, restoranlar ve çeşitli sosyal tesisleri inşa etmek, restorasyon yapmak ve/veya işletmesini yapmak, inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak. 2. İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, ofis, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) gibi inşaat faaliyetlerinde bulunmak, inşaat ve her türlü üstyapı ve altyapı faaliyetlerini yürütmek, inşaat ve taahhüt işlerinde bulunmak. 3. Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri, turizm ve otelcilik işletmesi faaliyetlerinde bulunmak, otel,...