17 / 05 / 2024

CCN Holding Altunizade otel

CCN Holding Altunizade otel

CCN İnşaat İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, bir otel inşaatına başladı. Şirketin internet sitesinden otelle ilgili açıklama yapıldı.

CCN Holding'ten Altunizadeye yeni otel!

CCN İnşaat İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, bir otel inşaatına başladı. Şirketin internet sitesinden otelle ilgili açıklama yapıldı.

Murat Çeçen: Yer altına da şehir hastanesi yapacağız!

Avrupa’nın en büyük hastanesi olan Bilkent Şehir Hastanesi’nin yapımını tamamlayan CCN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, grubun stratejilerini ve gelecek yatırımları anlattı.

Bilkent Şehir Hastanesi işçileri iş bıraktı!

150’ye yakın işçi 9 aydır bünyesinde çalıştıkları CCN Holding’in ihalesini kazandığı Bilkent Şehir Hastanesi'nde maaşlarını alamadıklarından dolayı iş bırakma eylemi başlattı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin 36 ayda tamamlanması mucize!

CCN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çeçen, "Bilkent projesi, metrekare anlamında, tek seferde, tek parçada yapılmış dünyanın en büyük hastanesi. Yatak kapasitesi anlamında ise dünya üçüncüsü. 36 ayda tamamlandı. Normalde bu projeyi dünyanın hiçbir yerinde 5 yıldan önce bitiremezsiniz." dedi.

DIA Holding FZCO, inşaat sektöründeki başarısını tescilledi!

ENR dergisi, merakla beklenen "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası İnşaat Şirketi 2017" sıralamasını açıkladı. İnşaat, sağlık, eğitim ve turizm sektörlerinde entegre yapı ve hizmet çözümleri geliştiren CCN Holding bünyesindeki DIA Holding FZCO, bu yıl listenin 120. sırasında yer aldı.

Taşyapı- Selçuklu Holding Altunizade projesinin inşaatı tamam!

Taşyapı ve Selçuklu Holding'in birlikte geliştirdikleri Altunizade projesinin inşaatı tamamlandı. Adı henüz belli olmayan projede 2.5 yıl süren inşaatın ardından konutlar hazır bir şekilde satışa çıkıyor.

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

CCN Altunizade Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Murat Çeçen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Beyoğlu, Meclis-i Mebusan Caddesi, İnebolu Sokak'ta kuruldu.

Sabancı, İzmir'deki CarrefourSa AVM'yi Altunizade Gayrimenkul'e sattı!

Sabancı Grubu, İzmir 'de dev bir gayrimenkul satışı yaptı. Sabancı Grubu bünyesindeki CarrefourSa, Karşıyaka Şemikler'deki alışveriş merkezinin arsasını Rönesans Holding'e ait Altunizade Gayrimenkul'e sattı.

Doğuş Holding 2011 'de halka açılacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit şžahenk, GE"nin Garanti Bankası"ndaki yüzde 20"nin üzerindeki hisselerinin satışına ilişkin kararını açıklamasından sonra Doğuş Holding"i halka açacaklarını söyledi

Zorlu Holding: Aşçıoğlu ile henüz bir ortaklık anlaşması yok!

Zorlu Holding, Toplu Konut İdaresi"nin (TOKİ) Ali Sami Yen Stadı arazisi için açtığı ihaleyi kazanan Aşçıoğlu İnşaat ile görüşmelerin sürdüğünü ancak herhangi bir ortaklık anlaşması imzalamadıklarını açıkladı

Aşçıoğlu İnşaat ile Zorlu Holding ortak oldu!

Yaşar Aşçıoğlu, Ali Sami Yen Stadı arazisinde yapacağı yatırımda Zorlu Holding ile ortak oldu. Dün masaya oturan tarafların, projeyi birlikte hayata geçirmek için anlaşmaya vardığı öğrenildi

Yıldız Holding'in yatırım ortakları artıyor!

Ülker markasını bünyesinde bulunduran ve Türkiye'nin en büyük gıda grubu Yıldız Holding, son yıllarda hem yerli hem de yabancı şirketlerle yaptığı satın alma ve ortaklıklarla dikkat çekiyor

Akfen Holding halka açıklık oranını yüzde 30'a çıkartacak!

Akfen Holding A.Ş., halka açıklık oranını yüzde 30'a çıkartmayı hedeflediğini bildirdi. Bu konuda gerekli çalışmaları yapmak üzere Standard Ünlü Menkul Değerler A.Ş.'nin münhasıran görevlendirildiği kayde

CCN Holding Altunizade otel Haberi

CCN Holding Altunizade otel

IC Holding kurucusu ve ana hissedarı İbrahim Çeçen'in oğlu Murat Çeçen'in sahibi olduğu CCN Holding, inşaat, eğitim ve sağlık sektörlerinde entegre hizmet ve yapı çözümleri sunuyor. Grubun inşaat faaliyetleri kısmı, özellikle CCN Group'un yatırımcı konumunda bulunduğu prestijli ve büyük ölçekli üstyapı projelerinin tasarım ve inşaatından meydana gelen proje yönetimlerini sürdürüyor. Şirket, ilk önce Ankara ve Mersin'de inşa ettikleri şehir hastaneleriyle biliniyor.
 
İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Beylerbeyi'ne inen yol üzerinde sağda konumlanan inşaat, CCN’nin yeni inşaatı ve devasa bir yapı olarak yükseliyor. Otel yapılması planlanıyor. 

CCN İnşaat'ın web. sayfasında, "Altunizade Hotel” başlıklı kısımda otele ilişkin şu bilgiler veriliyor:

"17 bin 920 metrekarelik arazi üzerinde yaklaşık 30 bin metrekare inşaat alanına sahip olan otel; İstanbul'da Birinci Boğaz...