17 / 05 / 2024

CCN Holding otelleri

CCN Holding otelleri

CCN İnşaat İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, bir otel inşaatına başladı. Şirketin internet sitesinden otelle ilgili açıklama yapıldı.

CCN Holding'ten Altunizadeye yeni otel!

CCN İnşaat İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, bir otel inşaatına başladı. Şirketin internet sitesinden otelle ilgili açıklama yapıldı.

Murat Çeçen: Yer altına da şehir hastanesi yapacağız!

Avrupa’nın en büyük hastanesi olan Bilkent Şehir Hastanesi’nin yapımını tamamlayan CCN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, grubun stratejilerini ve gelecek yatırımları anlattı.

Bilkent Şehir Hastanesi işçileri iş bıraktı!

150’ye yakın işçi 9 aydır bünyesinde çalıştıkları CCN Holding’in ihalesini kazandığı Bilkent Şehir Hastanesi'nde maaşlarını alamadıklarından dolayı iş bırakma eylemi başlattı.

Ankara Şehir Hastanesi'nin 36 ayda tamamlanması mucize!

CCN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çeçen, "Bilkent projesi, metrekare anlamında, tek seferde, tek parçada yapılmış dünyanın en büyük hastanesi. Yatak kapasitesi anlamında ise dünya üçüncüsü. 36 ayda tamamlandı. Normalde bu projeyi dünyanın hiçbir yerinde 5 yıldan önce bitiremezsiniz." dedi.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

DIA Holding FZCO, inşaat sektöründeki başarısını tescilledi!

ENR dergisi, merakla beklenen "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası İnşaat Şirketi 2017" sıralamasını açıkladı. İnşaat, sağlık, eğitim ve turizm sektörlerinde entegre yapı ve hizmet çözümleri geliştiren CCN Holding bünyesindeki DIA Holding FZCO, bu yıl listenin 120. sırasında yer aldı.

Can Holding'ten 5 yeni otel yatırımı!

Can Holding bünyesindeki Golden Hill Otelleri, grubun turizme olan inancı doğrultusunda kesintisiz büyümesini sürdürüyor. Can Holding Turizm Grup Başkanı Mehmet Can, İstanbul’da beş yıl içerisinde üç tane 5 yıldızlı oteli turizme kazandıracaklarını söyledi.

Kervansaray Yatırım'dan Lara ve Kundu otelleri için açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım'dan Lara ve de Kundu otelleri için bir açıklama yaptı...

Antalya Dedeman Oteli'ni Barut Otelleri 80 milyon dolara satın aldı!

Turizm sektöründe 42 yıldır faaliyette olan Barut Otelleri, büyüme planları çerçevesinde, Antalya Dedeman Oteli'ni Dedeman Holding'ten yaklaşık 80 milyon dolara satın aldı. Nisan ayında hizmete açılacak

Özaltın Holding New York'ta kuracağı otel için arazi arayışında!

Dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilen Gloria'nın sahibi Özaltın Holding, İstanbul ve ABD New York'ta otel için yer arıyor. Holding, Antalya'da Gloria Olympic Arena'nın inşasına da devam ediyor..

TAV Havalimanları Holding, küresel eğitim merkezi açıyor

Uluslararası Havalimanları Konseyi ACI ile anlaşma imzalayan TAV Havalimanları Holding, küresel eğitim merkezi açıyor

Kaya Holding, İzmir Thermal&Convention'ı bünyesine ekledi

Toplam 7 otel ve 7 bin 500 yatak kapasitesiyle turizm sektöründe hizmet veren Kaya Holding, İzmir’in Balçova ilçesindeki ilk yatırımı olan Kaya İzmir Thermal & Convention’ı da bünyesine ekledi

Şahinler Holding'e iflas koruma tedbir kararı kaldırıldı!

Şahinler Holding'in 17 Eylül 2010 itibarıyla söz konusu 11 şirketi üzerindeki iflas koruma tedbir kararı kaldırıldı

CCN Holding otelleri Haberi

CCN Holding otelleri

IC Holding kurucusu ve ana hissedarı İbrahim Çeçen'in oğlu Murat Çeçen'in sahibi olduğu CCN Holding, inşaat, eğitim ve sağlık sektörlerinde entegre hizmet ve yapı çözümleri sunuyor. Grubun inşaat faaliyetleri kısmı, özellikle CCN Group'un yatırımcı konumunda bulunduğu prestijli ve büyük ölçekli üstyapı projelerinin tasarım ve inşaatından meydana gelen proje yönetimlerini sürdürüyor. Şirket, ilk önce Ankara ve Mersin'de inşa ettikleri şehir hastaneleriyle biliniyor.
 
İstanbul Altunizade'de, Koç Korusu'nun karşı köşesinde, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Beylerbeyi'ne inen yol üzerinde sağda konumlanan inşaat, CCN’nin yeni inşaatı ve devasa bir yapı olarak yükseliyor. Otel yapılması planlanıyor. 

CCN İnşaat'ın web. sayfasında, "Altunizade Hotel” başlıklı kısımda otele ilişkin şu bilgiler veriliyor:

"17 bin 920 metrekarelik arazi üzerinde yaklaşık 30 bin metrekare inşaat alanına sahip olan otel; İstanbul'da Birinci Boğaz...