05 / 07 / 2024

ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Eylem Şenol tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Güzeltepe Mah. 1. Nilgün Sok. No:19 Eyüp - İstanbul...

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eıght Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baş ve Erdem Zor ortaklığında kuruldu.

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Mühendislik Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ata Hamzaçebi tarafından kuruldu.

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavi Kelepçe İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ekinci, Muhammed Mustaf Karaali, Ufuk Karaali ve Zeynep Sena Karaali ortaklığında kuruldu.

Plt Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plt Eğitim Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atakan Polat ve Efkan Polat ortaklığında kuruldu.

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurbahçe İnşaat Elektrik Otomotiv Yedek Parçaları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Tosun tarafından kuruldu.

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viçe Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şafak Viçe tarafından kuruldu.

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Çeşmi Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu.

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Anadolu Yurt İşletmesi Eğitim Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de Vedat Bulut tarafından açıldı.

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smy Tur Turizm Eğitim Sağlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile Mesut  Yıldırım, Sabahattin Bayrak, Yılmaz Acun tarafından kuruldu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşsiz Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emine Eşsiz, Osman Apaydın ve Şenel Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çe San Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Sancak tarafından kuruldu.

ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 200 bin TL sermaye ile Eylem Şenol tarafından kuruldu. 


ÇE İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve  kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...