01 / 05 / 2024

cebit fuarı ne zaman

cebit fuarı ne zaman

İstanbul Fuar Merkezi'nde 11-14 Eylül'de gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na İzmirli firmalar davet edildi. Hannover Messe Genel Müdürü Yardımcısı Murat Özer, firmaların potansiyel alıcılar ile buluşmasını istediklerini söyledi...

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması 2020’de!

Stonelıne Fuar Stand Tasarımı Öğrenci Yarışması’nı düzenleyecek olan Stoneline, farklı disiplinlerden öğrencileri doğal taş ve mermer konusunda yeni ve yenilikçi fikirler üretmeye davet ediyor…

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Metal Yapı Konut, 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’nde!

Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden Metal Yapı Konut, Blue Lake İstanbul projesi ile 11. Gayrimenkul Fuarı ver Arap Türk Zirvesi’ne katıldı.

23. İstanbul Uluslararası Ev Tekstil Fuarı açıldı!

23. kez düzenlenen İstanbul Uluslarası Ev Tekstil Fuarı başladı. Cuma gününe kadar devam edecek fuara 150 binin üzerinde ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

Konya Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş tarafından gerçekleşecek Konya Gayrimenkul Fuarı bugün başlıyor. 60 inşaat şirketinin katılacağı fuar, ayın 14'üne kadar devam edecek.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Fuarı 23-27 Mayıs'ta!

40. yılını kutlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un Konuk Ülke ve Hedef Pazar Projeleri açıklandı. ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türk yapı sektörüne dair görüşlerini sundu.

Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta düzenlenecek!

40'ıncı yılını kutlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, 23-27 Mayıs 2017'de düzenlenecek. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Başer, "Bu ülkelerde açıklanan projeler ve olumlu ekonomik gelişmeler, Türk yapı sektörüne yeni iş ve iş birliği fırsatları doğuruyor" dedi.

Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'ne yeni köprü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi ile Sanayi Mahallesi arasına yeni köprü inşa ediyor.

İnşaat sektörü Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü temsilcileri TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, fuarın Adana ve bölgesindeki inşaat sektörüne bağlı sanayiyi de hareketlendireceğini söyledi.

Koç, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’ne sponsor oldu!

Koç Holding, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’nin kongre blokuna 5 milyon 900 bin TL ödeyerek sponsor oldu.

cebit fuarı ne zaman Haberi

cebit fuarı ne zaman


İstanbul Fuar Merkezi'nde 11-14 Eylül'de gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na İzmirli firmalar davet edildi.


İzmir Ticaret Odası Lokali'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Hannover Messe Genel Müdürü Yardımcısı Murat Özer, İzmir'in Türkiye'nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu, özellikle bilişim alanında da önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti.


İzmir Ticaret Odası üyelerinin gerek CeBIT gerek Hannover Messe gerekse KOSGEB'in finansal destekleri ile fuara katılmalarını isteyen Özer, firmaların uluslararası arenada potansiyel alıcılar ile buluşmasını sağlamak istediklerini kaydetti.


Özer, firmaların tek başına fuara katılamasa bile ziyaretçi kapsamında bu etkinliğe katılmalarını istedi.


Semor AŞ Genel Müdürü Nezih Kuleyin, 15 yıl önce CeBIT olgusunu Türkiye'ye taşıdıklarını, bilişim teknolojileri ile bilginin iç içe girdiğini anlattı. Bilginin zamanında elde edilememesi halinde kurulan ticari olguların çağ dışı kalacağını dile getiren Kuleyin, Ar-Ge,...