23 / 07 / 2024

Cebrail Borak

Cebrail Borak

Borak İnşaat İş Makineleri ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cebrail Borak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Kadıköy, Caferağa Mahallesi'nde kuruldu

Vecdtur Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vecdtur Turizm Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Turgud tarafından kuruldu.

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Validebağ Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cebrail Çetinkaya ve Zeynep Özen ortaklığında kuruldu.

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Nehir Granit Yapı İthalat İhracat Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin sermaye bedeli ile Cebrail Daysal tarafından kuruldu.

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ellinci Yıl İnşaat Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Kafkas Şengül, Emre Mercan ve Selim Mercan tarafından kuruldu.

Esaş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esaş İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cebrail Gümüş tarafından kuruldu.

İck Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

İck Turizm Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karaarslan ve Cebrail Karaarslan ortaklığında kuruldu.

Borak Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borak Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşat Borak tarafından kuruldu.

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Step Seyahat Turizm ve Otelcilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Abou Mayla E.H Elıe, Roy Baalbaky, Sandı Abou Haydar ve Sinan Borak ortaklığında kuruldu.

BRK Otelcilik Turizm ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

BRK Otelcilik Turizm ve Seyahat Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli Abdullah Borak ve Sinan Borak ortaklığıyla kuruldu...

Es Beylikdüzü Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Beylikdüzü Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Doğanel, Onur Atıcı, Remzi Borak ve Selahattin Kaya ortaklığında kuruldu. 

Kastamonu'da 18 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kastamonu İli, Merkez İlçesi, Cebrail Mahallesi'nde yer alan bina ve arsası 18 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale günü 16 Nisan 2019 olarak belirlendi. 

Vector Uluslararası Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vector Uluslararası Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Shoaıb  Walajahı, Muhammed Samı Walajahı,  Sarwat Shoaıb    Walajahı, Tuğba  Tunga ve Yasin Cebrail   Tunga ortaklığında kuruldu. 

Ata Demirer Cihangir’deki evini 12 bin TL'ye kiraya verdi!

Eski eşi Özge Borak’la 2.5 yıl yaşadığı evi kiraya vermeye çalışan Ata Demirer, sonunda muradına erdi. Cihangir’deki deniz manzaralı lüks apartman dairesine 1.5 yıldır kiracı arayan komedyen, sonunda 12 bin TL’ye oturacak birini buldu.

Cebrail Borak Haberi

Cebrail Borak

Borak İnşaat İş Makineleri ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cebrail Borak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Borak İnşaat İş Makineleri ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Borak İnşaat İş Makineleri ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kadıköy, Caferağa Mahallesi, Serasker Caddesi, Uzunlulu İş Hanı No:64/66 Kat:3...