08 / 05 / 2024

çeçenistan başbakanı kim

çeçenistan başbakanı kim

Rusya Federasyonu Çeçenistan Özerk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Khasan Khakimov, Türk işadamlarını ülkesinde yatırım yapmaya çağırdı. Khakimov Başkanlığındaki Çeçenistan heyeti, Adana Ticaret Borsası’ nı ziyaret etti...

Sterlin yerin dibini boylarken, Başbakan Truss'tan flaş açıklama geldi!

İngiltere Başbakanı Liz Truss, hükümetin, hükümetin borçlanmasını artırdığı için piyasalarda strese neden olan yaklaşık 45 milyar sterlinlik vergi indirimlerini içeren "mini bütçe düzenlemesini" savundu.

Estonya’da gayrimenkul usulsüzlüğü, Başbakanı istifa ettirdi!

Avrupa Birliği ülkesi Estonya'da, partisinin bir gayrimenkul projesinde yapılan usulsüzlüğe karıştığı ileri sürülen Başbakan Juri Ratas'ın, istifa ettiği açıklandı.

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin'den konut fiyatlarına tepki!

Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, konut fiyatlarında artış olmamasını savunuyor. Mişustin'e göre, Rusya hükümeti, inşaat firmaları da dahil olmak üzere, konut fiyatlarında artış olmamasını talep edecek ve bu amaçla çalışma yapacak. 

Başbakan Yıldırım, İzmir'e yeni yatırımların müjdesini verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, KOSBİ Aktüel’e verdiği röportajda 520 sanayi kuruluşunun faaliyet gösterdiği kentin ekonomisini güçlendirecek yatırımların devam edeceğini müjdeledi. Yıldırım “İzmir’in ve İzmirlilerin gönlümde çok ayrı bir yeri var” dedi

Başbakan Yıldırım: 2017 yılı 2016’dan daha iyi olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, iş dünyası temsilcileriyle Dolmabahçe Çalışma Ofisinde bir araya geldi. Türkiye’nin önde gelen 45 iş adamının katıldığı toplantının amacının, iş dünyası ile güncel ekonomik konuları istişare etmek, katılımcıların görüş ve önerilerini almak olduğu belirtildi.

Başbakan Yıldırım'dan Moody's'e sert tepki!

Başbakan Binali Yıldırım, derecelendirme kuruluşu Moody's tarafından Türkiye'nin not düşürülmesine sert tepki gösterdi:

Ankara'yı 2023'e taşıyacak projeler Başbakan tarafından tanıtılacak!

Ankara'yı 2023'e emin adımlarla taşıyacak çok sayıda proje Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katılacağı görkemli lansman ile tanıtılacak.

Başbakan Davutoğlu: Hedefimiz duble yollardan otoyola geçmek!

Başbakan Davutoğlu, "2017'de Türkiye bütçe fazlası veren ülke olacaktır. Türkiye'nin mali ve finansal yapısı Ağrı dağı kadar sağlam ve dirençlidir" dedi.

Malik olmayan eş tek başına aile konutu şerhi koyabilir mi?

Aile konutu şerhi, malikin kim olduğuna bakmadan, eşlerden birinin diğerinin rızası olmadan aile konutu hakkında tasarruf yapmasını kısıtlıyor. Peki, malik olmayan eş tek başına aile konutu şerhi koyabilir mi?

Başbakan Davutoğlu: TOKİ projesi Manisa için çok önemli!

Başbakan Davutoğlu, Akgedik’e yapılacak olan toplu konut projesiyle ilgili, Yunusemre Belediyesi’ni övdü. Başbakan Davutoğlu, Yunusemre Belediyesinin TOKİ projesini hayata geçireceğini belirterek, ”AK Partili belediye farkı.” dedi.

Başbakan Davutoğlu'ndan Afyon'a hızlı tren müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Afyon il kongresinde konuştu. Afyon'a hızlı tren müjdesini verdi. Davutoğlu "2017 yılında Ankara'ya, 2019 yılında İzmir'e hızlı trenle gideceksiniz. Bunun adı "İstiklal Treni" olsun" dedi

Başbakan Davutoğlu Ermenek'e gitti!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, işçilerin kömür ocağında mahsur kaldığı maden ocağına gitmek üzere helikopterle saat 15.50'de Karaman'ın Ermenek ilçesine geldi. Davutoğlu, karayoluyla maden ocağına hareket etti.

Double Tree by Hilton Malatya'nın açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptı!

Double Tree by Hilton ve Hilton VVorldvvide'ın açılışını duyurduğu Double Tree by Hilton Malatya, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi...

çeçenistan başbakanı kim Haberi

çeçenistan başbakanı kim


Rusya Federasyonu Çeçenistan Özerk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Khasan Khakimov, Türk işadamlarını ülkesinde yatırım yapmaya çağırdı.


Khakimov Başkanlığındaki Çeçenistan heyeti, Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Sabahattin Yumuşak, Ahmet Rende Şendağ ve ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı ile konuklarını kapıda karşılayan Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, Çeçen heyeti Türkiye'de gördükleri için mutlu olduklarını söyledi. Çalışkan, “Tıpkı Bosna Hersek gibi Çeçenistan da Türkiye'de 'kardeş ve dost' olarak görülüyor. Çeçenistan Türkiye’nin kardeşi. Bölgemizden Çeçenistan ile ticaret çok az, bunu geliştirmek istiyoruz. Rusya’yla alış veriş yapacağımız çok şey var. Sizlerden gaz ve enerji alıyoruz ama bizim ürünlerimizin hepsi sizlere hitap ediyor. Bu alış verişin daha da artacağını ümit ediyorum. Duygusal bağımıza bu kardeşlikle organik bağ da eklendi. Çeçenistan ile ticaretimizin...