30 / 04 / 2024

cedit toki ihalesi 2022

cedit toki ihalesi 2022

Dar gelirli aileler için yeni konutlar üretmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Kocaeli projesinin ihale tarihini değiştirdi. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Kocaeli Cedit için yıkım ihalesi!

Kocaeli Cedit'te yapılacak kentsel dönüşüm projesi için tahliyeler ve kira yardımları devam ediyor. Proje için 24 Kasım'da yıkım ihalesi gerçekleştirilecek. 

TOKİ İzmit Cedit projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren TOKİ, İzmit Cedit projesinin ihalesini gerçekleştirdi. Projede 1.105 adet konut yer alıyor.

TOKİ Kocaeli Cedit 1105 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit 1105 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit 1105 konut ihalesini yaron saat 15:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Gebze Kirazpınar TOKİ ihalesi 24 Mart'ta!

Kocaeli Gebze İlçesi Kirazpınar Mahallesi 577 Adet Konut, 16 Adet Dükkan Ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Mart Salı günü yapılacak.

Adana Buruk 2. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi yarın!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Adana Sarıçam Buruk 2. Etap TOKİ ihalesi yarın!

Adana Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2.Etap 3. Bölge 802 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Kırklareli Pehlivanköy TOKİ ihalesi bugün!

Kırklareli Pehlivanköy Kazımdirik Mahallesi 83 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Esenler 1. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi 19 Ağustos'ta!

İstanbul Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 4. Bölge 483 Adet Konut ve 52 Adet Dükkân ihalesi 19 Ağustos 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Nevşehir Kozaklı TOKİ ihalesi 17 Haziran'da!

Nevşehir İli Kozaklı İlçesi 94 adet konut , 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlenmesi İşi ihalesi 17 Haziran 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

cedit toki ihalesi 2022 Haberi

cedit toki ihalesi 2022

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı merakla beklenen Kocaeli projesinde son dakika değişikliğine gitti.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli projesi İzmit ilçesinde hayata geçirilecek. Kocaelili vatandaşların yüzünü güldüren projede toplam 1.105 adet konuta yer verilecek.

TOKİ Kocaeli projesinin ihale tarihi 16 Haziran olarak açıklanmıştı ancak TOKİ tarafından yapılan son dakika değişikliğiyle söz konusu projenin 28 Temmuz tarihinde ihaleye çıkacağı belirtildi.

TOKİ'nin merakla beklenen Kocaeli projesi İzmit Cedit ilçesinde yükselecek. Projede konutların yanı sıra 6 adet dükkan da yer alacak.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Kocaeli projesinin ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. E-İhale yöntemiyle gerçekleştirilecek olan ihalenin saat 11:30 olarak belirlendi.

İşte TOKİ'nin resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı...