04 / 05 / 2024

çekme karavan fiyatları

çekme karavan fiyatları

Sıcak havaların da gelişiyle ve otel fiyatları yükselince karavanlara olan ilgi arttı! Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte Çekme Karavan ve Motokaravan 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'e bu perşembe "Çekme Karavan" geliyor! 

A101 2 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, bu perşembe A101'de aldın aldın ürünler kategorisinde, birbirinden farklı onlarca seçili üründe indirimler yer alacak. 2 Mayıs 2024 Aldın Aldın kataloğunda hangi indirimler var?

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

BİM'de katlanabilir RKS elektrikli bisiklet 19 bin TL, çekme karavan 239 bin TL! BİM aktüel ürünlerde dev fırsat!

BİM'de katlanabilir RKS elektrikli bisiklet ve çekme karavan fiyatları dikkatleri çekiyor. İşte BİM 20 Mart 2024 aktüel kataloğu...

A101'e 35 bin TL'ye üç tekerlekli elektrikli moped, 240 bin TL'ye çekme karavan geliyor! Perşembe günü satışta! 

A101, 14 Mart 2024 tarihinde satışa sunulacak ürünleri tek tek açıkladı. En çok dikkat çekenler A101 Ekstra'da satışa sunulacak olan ERBA Karavan 4.00 Çekme Karavan ve APEC APM2 Üç Tekerlekli Elektrikli Moped oldu. İşte ayrıntılar ve  A101 14 Mart 2024 fiyat listesi...  

A101'den 25 Ocak 2024 indirimli kataloğu! A101'e çekme karavan geliyor...

A101 aldın aldın katalog listelerini yayınlandığı açıkladı. A101 kataloğundaki birbirinden cazip indirimleri kaçırmamak için güncel A101 broşür içeriklerimizi takip edebilirsiniz. 

Ev fiyatlarını geçen karavanlarda talep patlaması yaşandı!

Karavan kültürü her geçen gün artıyor. 200 bin liradan başlayan karavan fiyatları 6 milyon liraya kadar yükseliyor. Ev fiyatını geçen karavanlara talep olukça fazla.

A101'e 4.00 Çekme karavan geliyor! A101 26 Ekim Perşembe online aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

A101'in 26 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Yayımlanan katalogda 4.00 Çekme karavan dikkat çekiyor. Peki, A101 aktüel ürünler ne kadar, kaç TL? İşte A101 aktüel ürünler kataloğu...

Son Dakika! Ekmeğe yüzde 30 zam geldi: İşte ekmeğin yeni fiyatı

Ekmeğe yüzde 30 zam geldi. Peki ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte ekmeğe gelen zam sonrası yeni fiyatlandırma...

Ekim ayı itibarıyla simit ve poğaça fiyatlarına zam geliyor!

Gıda fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yeni yıla girerken temel yiyecek ürünlerine zam yapılacak! Ekmek fiyatlarındaki artış, vatandaşların hayatlarını giderek zorlaştırıyor. Simitten sonra şimdi de ekmek bütçeyi zorlayacak. İşte yaklaşan ekmeğe ve simide zam detayları...

En ucuz ekmeği hangi belediye satıyor? 240 gram ekmek 2.5 TL!

Ekmek fiyatları son günlerde sık sık zamlarla gündeme geliyor. En ucuz ekmeği satan belediye belli oldu. Peki en ucuz ekmeği hangi belediye satıyor?

Fiyatlar yine arttı! Ekmeğe okkalı zam

Temmuz ayında ekmek fiyatlarına ülke genelinde zam geldi . Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ekmek fiyatlarının bu ay itibarıyla 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Ekmeğe zam geldi! Bakın ekmek fiyatları ne kadar oldu!

Sonunda beklenen zam ekmeğe de geldi. Uzun süredir tartışılan konulardan biri olan ekmek zammı nihayetinde açıklığa kavuştu. Belirlenen ekmek fiyatı temmuz ayının başından itibaren geçerli olacak. Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı ekmek fiyatını açıkladı. 

Ekmek fiyatlarında şok zam: Bursa'da ekmeğe 15 TL etiketi!

Temel gıda maddelerinin fiyatlarındaki sürekli artış, vatandaşları derinden etkilemeye devam ediyor. Son olarak Bursa'dan gelen haber, sofraların vazgeçilmezi olan ekmeğin fiyatının 15 TL'ye çıktığını duyurdu. Ekmeğe yapılan bu yüksek zam, insanların temel ihtiyaçlarını karşılamasını zorlaştırıyor.

çekme karavan fiyatları Haberi

çekme karavan fiyatları

Sıcak havaların da gelişiyle karavanlara olan ilgi arttı! Tatil için ideal bir seçim olan karavan özgür ruhlu insanların tercihi. Tatil dışında kalıcı olarak yaşamak için de çokça tercih edilen karavanlar ev lüksü sunuyor ancak fiyatları bir evden çok daha ucuz. Son beş senede karavana olan talep git gide arttı! Karavan tatili koronavirüs ile arttı ve popülerliğini hala yitirmedi. Otel fiyatlarının fahiş artışı da karavana olan talebi her geçen gün artıyor.

Karavanlarda duş, tuvalet, mutfak bulunuyor bu da ortalama bir aileye yetiyor. Karavan markaları arasından ise Türkiye'de popüler olan bir kaç marka var bunlardan birisi Hymer grubuna ait olan LMC, bir diğer çok satılan marka ise İngiltere'de üretilen Swift Sprite.

Türkiye'de en çok Avrupa üretimi karavanlar ilgi görüyor.

Peki, karavan fiyatları...