17 / 05 / 2024

Çekmeköy altyapı sorunları

Çekmeköy altyapı sorunları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve Çekmeköy Belediyesi yöneticileri Çekmeköy’ün sorunlarının yerinde tespiti için yürüyüşlerine devam ediyor.

Emlak Konut GYO, Bakanlığın Çekmeköy'deki arsasını 990 milyon TL'ye aldı!

Türkiye'nin en büyük proje geliştiricisi GYO'larından Emlak Konut, geliştirdiği projelerinden dev bir satış protokolü imzaladığını açıkladı. Şirket, Çekmeköy'de Çevre Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ait arsayı 990 milyon TL'ye satın aldı.

Manisa Kırkağaç'ta altyapı sorunları çözülüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile makamında görüştü. Aslay, Manisa’nın 17 ilçesinde olduğu gibi Kırkağaç’ta altyapı sorunlarının çözüleceğini söyledi.

Çekmeköy'ün altyapı ve üstyapı sorunları çözülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve Çekmeköy Belediyesi yöneticileri Çekmeköy’ün sorunlarının yerinde tespiti için yürüyüşlerine devam ediyor.

Çekmeköy'de konut fiyatları yükseldi!

Metronun İstanbul şehir hayatına girmesiyle birlikte bazı yerleşim yerlerinde konut fiyatları sıçrama yaptı. Emlak alım- satımı yapan yetkililere göre, tüm altyapı projelerinin ulaştığı bölgelerde olduğu gibi Çekmeköy'de gayrimenkul piyasası hareketlendi.

Çekmeköy'ün imar sorunları!

Kuzeyde imar yoğunluğu olarak her tür imarın olduğu tek ilçe Çekmeköy ilçesi. İlçede konut arsasının yanında, ticari arsa, villa arsası, turizm alanı bulmak mümkün.

Çekmeköy'deki metro hattı arsa fiyatlarını yükseltti!

İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Üsküdar-Çekmeköy metro hattının ilk etabının altyapı işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek "2016 yılı nisan-mayıs aylarında fiili olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi

Üsküdar-Çekmeköy metro hattı 2016'da tamamlanacak!

Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz: "Üsküdar-Çekmeköy metro hattının ilk etabının altyapı işlemleri tamamlanmak üzere. 2016 yılı nisan-mayıs aylarında fiili olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi'ne yeni okul!

Çekmeköy’de 15 yıl önce yapımı tamamlanan fakat hukuki sorunlar nedeniyle eğitime açılamayan Ekşioğlu Mahallesi’ndeki okulun bakım ve onarım çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlandı. Okulun, İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılması planlanıyor.

Çekmeköy Ekşioğlu Mahallesi'nin altyapısı yenileniyor!

Çekmeköy Belediyesi'nin Ekşioğlu Mahallesi'nde başlattığı altyapı ve üst yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yenileme çalışmalarında, gelecekteki nüfus yoğunluğu göz önüne alınarak uzun vadeli planlama yapıldı ve atık su kanalları yenilendi.

Çekmeköy'e 3 yeni aile sağlığı merkezi inşa edilecek!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, toplu taşıma sorunlarının görüşülmesi için muhtarlarla düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada 3 yeni aile sağlığı merkezinin yapılması için çalışmaların başlatıldığının müjdesini verdi

Osmanlı Arşivleri'nin bulunduğu binada altyapı sorunları var!

Tarihçilerin araştırma yaptıkları ve arşiv belgelerine ulaştıkları odanın bulunduğu katta, tesisat ve altyapı sorunları nedeniyle tavan su akıtıyor, rutubet yüzünden duvarlar sürekli boyanıyor...

Özlem Çerçioğlu: Aydın'ın su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilçelerde su ve altyapı konusunda yaşanan sıkıntıları tespit ettiklerini belirterek "İlçe belediye başkanları ile uyumlu bir şekilde çalışarak su ve altyapı sorunlarını gidereceğiz" dedi.

İstanbul Çekmeköy'de TOKİ ilköğretim okulu yaptıracak!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Hamidiye Mah 1 Adet 29 Derslikli İlköğretim Okulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Çekmeköy altyapı sorunları Haberi

Çekmeköy altyapı sorunları


İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve Çekmeköy Belediyesi yöneticileri Çekmeköy’ün sorunlarının yerinde tespiti için yürüyüşlerine devam ediyor.


Yerinde tespit yürüyüşleri kapsamında Çavuşbaşı Caddesi’nde gece boyunca yapılan incelemelere Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sırmacı, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve belediye birim müdürleri katıldı.


Çekmeköy’de alt yapı ve üst yapı çalışmalarının geldiği aşama, yapılan çalışmalar ve mevcut sorunların en kısa sürede çözümü için  düzenlenen gezi programında; cadde üzerinde oluşan trafik, ışıklandırmalar, yeni planlar dahilinde kavşak çalışmaları, okul çıkışları, yaya geçitleri, tabelalar ve kaldırım işgalleri üzerine notlar alındı.



Çekmeköy...