29 / 04 / 2024

çekmeköy belediyesi kaçak yapı yıkımı

çekmeköy belediyesi kaçak yapı yıkımı

Çekmeköy Merkez Mahallesi’nde dere taşkın alanında kalan kaçak yapılar yıkıldı; Çekmeköylü aileler yeni evlerine yerleşiyor.

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerinin ertelendiğini duyurdu. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Çekmeköy ve Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Bursa Osmangazi Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Bursa'ya bağlı Osmangazi Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak ilçede bir kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi.

Yunanistan’da kaçak inşaat iddiası: Köy halkına para cezası verildi!

Yunanistan İskeçe'deki Küçükdavutlu köyü camisinin kaçak inşaatla genişletildiği iddiası nedeniyle köy halkına para cezası verildi.

Çukurova Belediyesi kaçak yapıları ortadan kaldırıyor!

Adana Çukurova Belediyesi ilçe genelinde bulunan kaçak yapıların yıkım işlemlerine devam ediyor. 

Şile Belediyesi kaçak konteynerleri sökmeye başladı!

İstanbul Şile'de pandemi döneminde kaçak konteyner kurulumu arttı. İhbarların artması nedeniyle Şile Belediyesi kaçak konteynerlerin sökümüne başladı.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Bodrum Belediyesi kaçak yapıya geçit vermiyor!

Bodrum Belediyesi tarafından başlatılan kaçak yapıyla mücadele kapsamında yapılan yıkımlar hız kesmeden devam ediyor. Güvercinlik Mahallesi ve Küçükbük Mahallesi'nde kaçak olduğu tespit edilen yapılarda yıkımlar gerçekleştirildi.

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy'de kaçak inşaat mı yaptı?

Eyüpsultan Belediyesi’nin Haliç Koruma Alanı’ndaki İBB'ye ait arazide kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. İBB, inşaatın durdurulması için belediyeye yazı gönderdi. İBB CHP Meclis Üyesi Gülsüm Polat, “Oldu-bittiye izin vermeyeceğiz” dedi.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

çekmeköy belediyesi kaçak yapı yıkımı Haberi

çekmeköy belediyesi kaçak yapı yıkımı

Çekmeköy Merkez Mahallesi Farabi Sokak’ta İSKİ tarafından gerçekleştirilecek olan dere ıslah çalışmaları neticesinde dere taşkın alanında kalan kaçak yapılar hakkında çıkan yıkım kararı uygulandı. Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, 3194 sayılı İmar Kanunu’na eklenen geçici 16. Madde gereğince, hazineye ait sosyal donatı için tahsisli araziler üzerinde yer aldığı için imar barışından yararlanamayan bu yapılarda yaşayan aileler tebligatlarla bilgilendirildi.

Tebligatın akabinde işgalci ailelere İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından uygun vadelerle Pendik’te ev sahibi olma imkanı sağlandı ve kaçak yapıların enkaz bedelleri verildi. Ailelerin taşınma işlemleri Çekmeköy Belediyesi ekipleri tarafından...