03 / 05 / 2024

çekmeköy bellona şubesi

çekmeköy bellona şubesi

Bellona’nın İstanbul’ daki 157. mağazasının açılışı Mustafa Boydak, Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Bekir Boydak, Yusuf Boydak, Çekmeköy Belediye Başkan yardımcısı Hasan Öztürk'ün katılımıyla gerçekleşti....

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi açıldı!

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Bektur tarafından açıldı.

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Arslan tarafından açıldı.

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

Erman Geri Dönüşüm Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Erman Geri Dönüşüm Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dre Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Koçyapı Turizm İnşaat Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

çekmeköy bellona şubesi Haberi

çekmeköy bellona şubesi


Bellona markasının Çekmeköy mağazasının açılış töreni öncesinde basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Mustafa Boydak, Özellikle Orta Doğu bölgesinde siyasi karışıklıkların olduğu durumlarda işlerin durma noktasına gelebildiğine kendi işlerini de etkilediğine vurgu yaparak, bu bölge için, “Önümüzdeki dönemde beklentilerimiz çok yüksek. Özellikle Irak genelinde bakıldığında Türkiye bu açıdan çok stratejik öneme sahip. 3-4 yıl sonra Irak’ın petrol ihracından 100 milyar doların üzerinde gelirden bahsediliyor. Çevre ülkelere bir katma değer katacak” diye konuştu.


Kredi kartlarıyla ilgili yapılacak düzenlemelerle limitlerin yeniden belirlenmesi ve kartlardan yapılacak taksitli alışverişlerde sınırlama getirilmesinin büyüme hedeflerine etkisine ilişkin sorulan bir soruya Boydak, “Devletin makroekonomik planlaması doğrultusunda tüketicilerin kartları yoğun kullanmasına ilişkin endişeyle yapılan bir düzenleme. Tabi düzenleme yapılırken serbest piyasa koşullarını unutmamak gerekir. Bir sıkılaştırma olabilir, ama...