17 / 05 / 2024

çekmeköy itfaiye binaları

çekmeköy itfaiye binaları

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni itfaiye binasının inşaatı devam ediyor.

Çekmeköy Alemdağ'da eski binalar dönüşecek!

Çekmeköy Belediyesi, Alemdağ, Ekşioğlu ve Çatalmeşe Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni imar planını devreye aldı. 

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Çekmeköy'deki riskli binalarla ilgili 6 soru!

İstanbul'un Çekmeköy ilçesindeki deprem riski altında bulunan binalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çekmeköy'e ikinci itfaiye binası inşa ediliyor!

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde hayata geçirilen yeni itfaiye binasının inşaatı devam ediyor.

Çekmeköy İtfaiye Binası'nın inşaatı başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası’nın inşaatı başladı.

Çekmeköy Belediyesi'nden yeni nesil binalar için teknik eğitim!

İstanbul Valiliği, Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi'nin iştirakçi olduğu Yeni Nesil Binalar İçin Teknik Eğitim Projesi” açılış toplantısı yapıldı.

Denizli'deki itfaiye binaları onarılıyor!

Avrupa standartlarında donanıma sahip araç, ekipman ve personeli ile Türkiye'de örnek gösterilen itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olan bölgelere daha modern itfaiye binaları kazandırarak hizmet kalitesini artırıyor.

Çekmeköy'deki ruhsatsız kaçak binaların yıkım işi ihalesi 1 Aralık'ta!

Çekmeköy Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü; Çekmeköy'deki ruhsatsız veya ruhsata aykırı kaçak yapıların yıkılması işini 1 Aralık 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 10 gün sürecek.

Çekmeköy Belediyesi ilçedeki hizmet binalarını onaracak!

Çekmeköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü hizmet binaları bakım ve onarım işini 12 Ağustos 2014 tarihinde Çekmeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde ihaleye çıkarıyor... Onarım işi 90 günde tamamlanacak.

Çekmeköy Karpediem'de 138 bin TL'ye! Yüzde 50'si satıldı!

Mimar Mehmet Özkan tarafından Çekmeköy Karpediem'de dairelerin yarısı satıldı. Projede ev fiyatları 138 bin liradan başlangıç gösteriyor

216Butik Çekmeköy projesinin tüm ayrıntıları! 2+1 daireler 255 bin lira!

216 Butik projesi İstanbul Çekmeköy'de, 216 Yapı tarafından inşa edilecek!

216 Butik Çekmeköy nerede Nasıl gidilir

Dün düzenlenen lansmanla satışa sunulan 216 Butik Çekmeköy projesi 216 Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede toplam 114 konut yer alıyor

Metrogarden Çekmeköy'de 233 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği Metrogarden Çekmeköy projesinde 2013 yılının Mayıs ayında teslimler yapılacak. Projede ev fiyatları 233 bin liradan başlıyor

çekmeköy itfaiye binaları Haberi

çekmeköy itfaiye binaları

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde hayata geçirilen itfaiye binası inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çekmeköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen bina 2 bin 280 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz konuyla ilgili olarak “İlçemize ikinci  itfaiye binasının kazandırılmasının sevincini yaşıyoruz. Bir tanesi Ömerli Mahallesi’nde bir tanesi Mehmet Akif Mahallesi’nde olacak ve iki farklı uçta bulunan bu binalarımızla ihtiyaç halinde daha hızlı müdahale imkanı bulacağız. Allah muhtaç etmesin ama varlıkları da eksik olmasın dediğimiz kurumlardan bir tanesi olan bu yatırıma katkılarından dolayı  İstanbul Büyükşehir Belediye’sine teşekkür ediyoruz,”...