30 / 04 / 2024

çekmeköy kiralık daireler

çekmeköy kiralık daireler

2015'te hizmete açılması ön görülen metro hattı ve üçüncü köprü bağlantısının yaratacağı avantajlar yatırımcıların yüzünü güldürecek...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi sağlık yatırımları kapsamında ilçeye bir aile sağlığı merkezi daha inşa etti.

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi yenileniyor!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yer alan kültür merkezinin yerine daha kapsamlı yeni bir kültür merkezi inşa edilmesi için çalışmalar başladı.

Çekmeköy Çamlık Mahallesi'ne kültür merkezi geliyor!

İBB, Çekmeköy'ün Çamlık Mahallesi'nde kültür merkezi inşa ettirecek. Kültür merkezinin inşaat ihalesi 28 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nef Çekmeköy satılık!

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Nef Çekmeköy satılık daireler Ekim ayında basına tanıtılacak.

İbrahim Şahin günlük kiralık dairelere karşı uyardı!

Vali Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada günlük kiralık daireler ile ilgili muhtarları uyararak "Etrafınızda şüpheli, yabancı bir davranış gördüğünüzde mutlak suretle ilgili yerlere bildirmeniz gerekir." dedi.

Kiralık konut fiyatları yüzde 10 azaldı!

2016 Ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre konut satışlarında yüzde 2’lik bir büyüme kaydedilirken, yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com’un verilerine göre kiralık konut aramalarında düşüş gözleniyor.

Çekmeköy'e 200 dönümlük şehir parkı müjdesi!

Çekmeköy Belediyesi Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı ile askeri alandan ayrılan 200 dönümlük arazinin Çekmeköy Şehir Parkı olarak düzenlenmesine karar verildiğini açıkladı.

3. köprü Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi!

YAPIMI süren 3. Boğaz Köprüsü’nün Anadolu yakasında Çekmeköy çıkışını sağlayacak bağlantı yolu, Çekmeköy Kışlası’nın sınırını değiştirdi. Doğa parkıyla bitişik olan kışla ile park arasından geçecek yaklaşık 5 kilometrelik yol yeni sınır olacak.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

çekmeköy kiralık daireler Haberi

çekmeköy kiralık daireler

Çekmeköy'de markalı konut üreticilerinin tercih ettiği ilçelerin başında geliyor. Çekmeköy'de17 yıl önce başlayan değişimle birlikte projeler geliştirilmeye başlandı. Çekmeköy'ün düzenli yapılaşma ve fiyat açısından da uygun bir bölge. 2015'te hizmete açılması ön görülen metro hattı ve üçüncü köprü bağlantısının yaratacağı avantajlar yatırımcıların yüzünü güldürecek. 


Bölgede satılık konutların fiyatları 250 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiyor. Kiralar ise ortalama 800 TL ile 2 bin TL. Çekmeköy'deki villalar için istenen kira bedeli 3 bin TL ile 8 bin TL arasında değişiyor. Çekmeköy'e yatırım yapan yatırımcılar yıllık olarak yüzde 20 kazandırıyor. 


Çekmeköy'de öne çıkan projeler; Sur Yapı'nın Metrogarden projesi, Ağaoğlu'nun My Rosevilleprojesi, Sinpaş GYO'nun Aqua City projesi, Mom Yapı'nın Glow 3...