26 / 05 / 2024

Çekmeköy Konutları ön talep süreci

Çekmeköy Konutları ön talep süreci

Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Casper'ın Çekmeköy'deki 45 bin metrekarelik arazisi üzerinde gerçekleştirecekleri projede ön talep toplamaya başladıklarını anlattı.

Ege Yapı Çekmeköy 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Ege Yapı yeni projesi Çekmeköy 2 için ön talep sürecini başlattı. Ege Yapı Çekmeköy 2 projesi nerede? İşte Ege Yapı Çekmeköy 2 ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İş GYO Çekmeköy arsalarının 2022 değeri ne kadar? İşte o rakam!

İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi, 1 Ada 65, 75, 78, 79, 80, 81 ve 82 Parsel'ler İle 110 Ada 7, 12, 13 ve 14 Parselde yer alan arsalarının değerini açıkladı. İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Çekmeköy arsalarının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun Çekmeköy'de yer alan 13 adet arsasına 565 milyon 231 bin 460 TL değer biçilirken, KDV dahil toplam değer ise 666 milyon 973 bin 123 TL olarak belirlendi. 

Ormanköy Çekmeköy'de ön talep başladı!

DAP Yapı imzasıyla inşa edilen Ormanköy Çekmeköy projesinde ön talep toplanıyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken projede, metrekare fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor. Az katlı mimari yapıya sahip olacak projede, ticari üniteler, konutlar, eğitim merkezi, park, sosyal ve kültürel tesis yer alacak...

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın test seferleri sürüyor!

Ağustos ayında hizmete alınması planlanan Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosu Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Hattı'nın ikinci etabının test seferleri sürüyor..

Nef Çekmeköy Konutları nerede? İşte lokasyon!

İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy'de yükselen NEF Ormantepe projesinde konut teslimlerinin 2020 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor..

Nef Çekmeköy basın lansmanı 27 Kasım'da!

Nef’in Çekmeköy’de hayata geçireceği yeni projelerinin lansman toplantısı, 27 Kasım 2017 Pazartesi günü, saat 09.30’da düzenlenecek.

Nef Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri!

Nef Çekmeköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. Projede daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor...

Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro hattında 112 milyon euro tartışması!

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşleri projesi kapsamında, işin ilerleyişi esnasında işlevselliği artırmak için keşif artışı gerektiği belirtildi. Keşif artışına göre 112 milyon euro tutarında kredi gerekiyor.

TOKİ Çankırı Tarım Köy Konutları'nın yollarına asfalt!

Çankırı Belediyesi, Fatih Mahallesi Tuzlu Bağları Mevkii TOKİ Tarım Köy Konutları'nda sıcak asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Çekmeköy Konutları ön talep süreci Haberi

Çekmeköy Konutları ön talep süreci

Casper'ın Çekmeköy'deki 45 bin metrekarelik arazisi üzerinde gerçekleştirecekleri projede ön talep toplamaya başladıklarını anlatan Ege Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, proje içinde müstakil villa, bahçeli normal kat ve dubleks daireler yer alacağını dile getirdi. Kabadayı, "Çekmeköy'de farklı, üst segment bir projeye imza atacağız. Bölgenin en lüks projesini inşa edeceğiz. Casper gibi bir teknolojisi devinin marka gücü, teknoloji çözümleri ile inşaat sektöründeki deneyimimizin buluşacağı bu projenin büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Bu ayrıcalıklı projeyi 2016 yılının ilk çeyreğinde satışa sunmayı hedefliyoruz" dedi. Görüşmeler sürüyor Casper Gayrimenkul A.Ş. Yöneüm Kurulu Üyesi Nejat Saldanlı da, gayrimenkul sektöründe ilk defa bir projede yer alacaklarını belirterek, "Bugüne kadar teknoloji alanında birçok yeniliğe imza attık ve bu sektördeki gücümüzü kanıtladık. Ege Yapı Group ile...