15 / 05 / 2024

Çekmeköy metro çalışmaları

Çekmeköy metro çalışmaları

Aralıksız süren Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çalışmalar sırasında sürücülere kapatılan yollar yerine kullanılabilecek alternatif güzergâh önerileri sunuluyor...

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Türkiye'nin 'gri listeden' çıkarılması için çalışmalar hızlandırıldı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, Türkiye'nin Mali Eylem Görev Gücü'nün (FATF) "gri listesinden" çıkarılmasına yönelik çalışmalarında son aşamaya geldiği bildirildi.

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Düzce Cedidiye'de zemin etüt çalışmaları başladı!

Düzce Belediyesi kent genelinde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırıyor. Belediye kent genelinde zemin etüt çalışmalarına başladı.

Erzurum'da depreme yönelik çalışmalar hızlandı!

Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı ile Erzurum başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde depreme yönelik çalışmalarını hızlandırdı. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

İdris Akbıyık: Kentin konut sorununa yönelik çalışmalarımız sürüyor!

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık yaptığı açıklamada kentin konut sorununa yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

İzmir'de depreme dayanıklı okullar yapılmasına yönelik çalışmalar mecliste!

İzmir'de depreme dayanıklı okullar yapılmasına yönelik çalışmalara ve riskli binalarda eğitim yapılamaması durumunda alınacak önlemler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Katılım Bankası'nın çalışmalarıyla ilgili 5 soru önergesi!

Emlak Katılım Bankasının konut sektöründeki stokların eritilmesine yönelik çalışmalar ve on dört firmaya ayrıcalık tanınacağı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın en değerli bölgesi!

Endeksa, inşaat çalışmalarına tekrar başlanılan ve 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nın çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı...

Çekmeköy metro çalışmaları Haberi

Çekmeköy metro çalışmaları
Anadolu Yakasının ikinci metro hattının istasyon çalışmaları nedeniyle 14 Temmuz'dan itibaren Üsküdar Bağlarbaşı'nda bazı yollar kapanacak. İki etap halindeki çalışmalar 18 ay sürecek. Bu süre zarfında sürücülerin alternatif güzergâhları kullanması öneriliyor Anadolu Yakası'nın ikinci metro hattı olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattında çalışmalar aralıksız sürüyor. Hattın tünel kazılarında sona yaklaşılırken, istasyonlardaki çalışmalar da hız kazandı.

Çalışmalar sırasında "Geçici Trafik Sirkülasyon Projesi" hazırlandı. Projeye göre; Bağlarbaşı Tophanelioğlu Caddesi'nin Nuh Kuyusu Caddesi ile Aksoy Sokak (Capitol Yanı) arasında kalan bölümü 14 Temmuz tarihinden itibaren taşıt trafiğine kapatılacak.

Alternatif yollar Projenin 1. etap kapsamında; Bağlarbaşı Tophanelioğlu Caddesi'nin Nuh Kuyusu Caddesi ile Aksoy Sokak (Capitol Yanı) arasında kalan bölümü 18 ay taşıt trafiğine kapatılacak. 2. etap kapsamında ise; Nuh Kuyusu Caddesi'nin Bağlarbaşı Tophanelioğlu Caddesi ile...