03 / 05 / 2024

çekmeköy saloon residence

çekmeköy saloon residence

Gen Yapı imzası ile hayata geçirilen Saloon Residence projesi İstanbul Anadolu yakasında Ümraniye'de yükseliyor. Saloon Residence projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Çekmeköy Bazna Residence fiyatları!

Çekmeköy Bazna Residence fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Kişiye özel ödeme planı uygulanabilen projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Çekmeköy Terrace Koru Residence fiyatları!

Çekmeköy Terrace Koru Residence fiyatları 302 bin TL ile 600 bin TL arasında değişiyor. İnanlar İnşaat projesi Terrace Koru'da teslimler 2017 yılı sonunda yapılıyor...

Esenşehir Saloon Residence'ta metrekaresi 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Sosyal donatı alanlarıyla 365 gün tatil konforu vaat eden Saloon Residence, İstanbul Ümraniye Esenşehir'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 80 ile 324 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Saloon Residence'ta metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor!

Saloon Residence'da satışlar sürüyor. Gen Yapı'nın Saloon Residence projesinde 1 +1 dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 750 TL'den başlıyor. Çekmeköy ve Ataşehir'e yaklaşık 7 dakikalık mesafede konumlandırılıyor.

216 Butik Plus Residence Çekmeköy!

216 Butik Plus Residence Çekmeköy satışları devam ediyor. Dairelerin 212 bin TL ile 555 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı projede 123 tane daire yer alıyor.

216 Butik Plus Residence Çekmeköy fiyatları!

216 Yapı imzası taşıyan 216 Plus Residence Çekmeköy projesi 123 adet daireden meydana geliyor. Proje 2 blok halinde yükseliyor. 216 Plus Residence Çekmeköy fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor.

216 Butik Plus Residence Çekmeköy satılık daire!

216 Butik Plus Residence Çekmeköy projesinde daireler 2 blok halinde yükseliyor. 216 Butik Plus Residence Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Projede 123 adet daire bulunuyor.

Saloon Residence projesinde yüzde 1 KDV avantajı!

Saloon Residence; Sizi şehrin merkezinde sessizliğe çağırıyor... Yüzde 1 KDV avantajı ile satışı devam eden Saloon Residence projesi sizi merkezde sessizliği yaşamaya davet ediyor.

Saloon Residence'da yüzde 1 KDV!

Saloon Residence Konut Projesi, mimari tasarımıyla farklı, sosyal olanakları ile kapsamlı, merkezde sessizliği ve huzuru sunan önemli projelerden biri olarak öne çıkıyor. Saloon Residence'da yüzde 1 KDV fırsatı bulunuyor.

Saloon Residence Ümraniye'de 340 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV'yle!

Saloon Residence Ümraniye projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.

Saloon Residence Gen Yapı projesinde yüzde 1 KDV ile!

Gen Yapı tarafından inşa edilen Saloon Residence’ta hem yatırım, hem oturum oldukça avantajlı İstanbul’un yarışan projeleri arasında farklı bir konsept sunan Saloon Residence hem yatırım, hem oturumluk projelerden biri…

Gen Yapı Saloon Residence projesinde satışlar devam ediyor!

Birçok yönüyle farklı olan Saloon Residence projesi benzersizliği ile beş yıldızlı otel gibi algılanıyor. Tasarımsal özelliği ile ön plana çıkan Saloon Residence projesi farklı ve benzersiz bir yaşam sunuyor.

Saloon Residence: Ataşehir Finans Merkezi ve Metrogarden’e komşu!

İstanbul’un en büyük metro transfer merkezine yürüme mesafesinde olan Saloon Residence, Sinpaş Aqua Manors Vilları ile de sırt sırta ve bir çok marka proje ile aynı lokasyonda bulunuyor.

çekmeköy saloon residence Haberi

çekmeköy saloon residence


Saloon Residence Ümraniye'nin havadan yeni görüntüleri için...