02 / 05 / 2024

Çekmeköy ulaşım projeleri

Çekmeköy ulaşım projeleri

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ilçedeki proje ve yatırımlardan bahsetti. Poyraz, Çekmeköy, Ümraniye, Üsküdar metrosunun 29 Ağustos'ta açılacağı müjdesini verdi.

Ahmet Poyraz'dan Çekmeköy'e ulaşım müjdeleri!

2009 yılında göreve başladığımızda ilçe nüfusumuz 135 bin iken bugün 230 bin oldu. Artan nüfusa bağlı olarak ulaşım konusunda tedbirler aldık diyen Başkan Poyraz, ulaşım ve yeni yollar konusunda müjdeler verdi.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Çekmeköy Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz plan askıda!

Çekmeköy ilçesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı...

Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım!

Çekmeköy Ömerli'de 85 bin metrekarelik alanda inşa edilen Dekar Kıyıbahçe projesinde ilk etap teslimleri Nisan 2020'de yapılacak. Peki proje nerede yer alıyor? İşte Çekmeköy Dekar Kıyıbahçe ulaşım bilgisi...

Çekmeköy'e millet bahçesi müjdesi!

On yıldır başarıyla Çekmeköy’de hizmet eden AK Partili Başkan Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Poyraz, Çeymeköy'e 60 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

AK Parti'nin hayata geçireceği ulaşım projeleri!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı başladı. AK Parti'nin seçim beyannamesinde ulaşım projelerine geniş çaplı yer verildi. İşte o projeler...

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

Ulaşım projeleri konut fiyatlarını uçurdu!

Gayrimenkul sektöründeki gelişim artık İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük kentlerle sınırlı kalmıyor. Ulaşım projeleri kentleri birbirine bağlarken gayrimenkullerin değerini de hızla artırıyor. 

Çekmeköy ulaşım projeleri Haberi

Çekmeköy ulaşım projeleri

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bölgedeki yatırımları anlattı. Poyraz, dev projelerin bölgeye etkisini değerlendirdi. 



'Çekmeköy'e Hoş geldiniz' projenizi anlatır mısınız? 


Çekmeköy'de kulağa hoş gelen iki projemiz var; 'Çekmeköy'e Hoş geldiniz' ve 'Yeni doğan her bir bebeğe de şehrimize, ülkemize hoş geldin.' Ekibimizle ilçemize gelen herkesi ziyaret ediyoruz. Bende haftada yaklaşık 7 eve ziyarete gidiyorum. Bir de yeni doğan bebeklerimizi ziyaret ediyoruz. Biz belediye faaliyetleri, altyapı, eğitim, sağlık çalışmalarımızın yüzde 90'ını tamamladık. Bunları artık konuşmuyoruz. Projelerimizi anlatıyoruz. 


Çekmeköy için en büyük hayaliniz ne? 


Birçok hayalimizi gerçekleştirdik. Haziran'da büyük bir kültür merkezinin temelini atacağız. İçinde 600, 250 ve 75'er kişilik cep sinema salonları, etüt merkezleri olacak. Altında da otopark yer alacak. Bununla sınırlı kalmayıp, yeni kültür merkezleri de yapacağız. Bu yıl biri büyük, biri orta...