29 / 04 / 2024

Çekmeköy Ulus Pazarı nereye taşındı

Çekmeköy Ulus Pazarı nereye taşındı

Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak tarihinden itibaren kendi gününde yeni adresinde açılacak. Eski pazar alanının yerine ise okul yapılacak.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu yarın açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal,  Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabı 21 Ekim Pazar günü açılacağını duyurdu.

Üsküdar-Çekmeköy metrosu 21 Ekim'de açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosunun 2. etabının 21 Ekim Pazar günü açılacağını müjdeledi.

Çekmeköy Ulus Pazarı 11 Şubat'ta açılacak!

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın 11 Şubat cumartesi gününden itibaren kapalı pazar alanında açılması kararlaştırıldı.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın kira ücreti tartışma yarattı!

Çekmeköy'de cumartesi günleri kurulan Ulus Pazarı esnafı, belediye tarafından yeni yapılan kapalı alana alınmak isteniyor. Alanın çok dar ve kiralama ücretlerini yüksek olduğu için buraya taşınmak istemeyen pazarcılar eylem yaptı.

Çekmeköy’deki Ulus Pazarı AVM'ye mi taşınıyor?

İstanbul Çekmeköy’deki Ulus Pazarı’nın Pazar alanına inşa edilen AVM’ye taşınmak isteniyor. Tezgah açmak için gelen pazarcılar polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından alana alınmadı.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın yerine okul yapılacak!

Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak tarihinden itibaren kendi gününde yeni adresinde açılacak. Eski pazar alanının yerine ise okul yapılacak.

Kocaeli Ulus Pazarı yeniden açıldı!

2002 yılından bu yana Kartepe'de kurulan Ulus Pazarı, yaklaşık 2 ay önce kapatılmıştı. Ulus Pazarı yeniden açılarak hizmet vermeye başladı. Pazarın açılmasına esnaf da sevindi.

Çekmeköy Spor Kompleksi açıldı!

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne devredilen Çekmeköy Spor Kompleksi 'nin açılışı dün gerçekleştirildi. Ulus Pazarı'nın yanında inşa edilen spor kompleksinde kayıtlar da başladı...

Çekmeköy'e Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi geliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Merkez Mahallesi'nde Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi yapılması işini açık ihaleye çıkardı. Pazar Alanı ve Pazarcı Eğitim Merkezi ihalesi 28 Mart 2014 Cuma günü yapılacak... İşte o ihale...

Çekmeköy Kapalı Pazar Alanı ne zaman açılacak?

Çekmeköy Kapalı Pazar Alanı'na 2013 senesinin sonunda başlanmıştı. Çekmeköy Kapalı Pazar Alanı kapsamında çalışmalar ise halen devam ediyor. Açılışı ile ilgili net bir tarih yok...

Çekmeköy pazar yeri ve çevre düzenleme inşaatı yapım işi ihalesi!

Çekmeköy pazar yeri ve çevre düzenleme inşaatı yapım işi açık ihalesi 22 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek...

Çekmeköy pazar yeri ve çevre düzenleme inşaatı yapım işi ihalesi!

Çekmeköy pazar yeri ve çevre düzenleme inşaatı yapım işi ihalesi 22 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleştirilecek...

Çekmeköy pazarı 15 bin metrekare kapalı alan üzerinde kuruluyor!

Çekmeköy'de kaldırılan pazar alanının yerine kapalı lüks pazar kurulacak. Pazarın içerisinde ATM, çocuk oyun alanları ve kafeterya bulunacak...

Çekmeköy Ulus Pazarı nereye taşındı Haberi

Çekmeköy Ulus Pazarı nereye taşındı


Hamidiye Mahallesi’ndeki Çekmeköy Belediyesi’ne ait açık alanda cumartesi günleri kurulan, halk arasında sosyete pazarı olarak bilinen giyim ve ev eşyalarının satıldığı Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak cumartesi gününden itibaren kapalı pazar alanında açılacak. Kurulduğu açık alanın 550 m yakınındaki Çekmeköy Kapalı Pazar Yeri’ne taşınacak pazara ulaşım için ilçenin çeşitli noktalarından gün boyu ücretsiz servisler kaldırılacak. Kapalı olması nedeniyle pazarcıları mevsimsel sorunlardan da koruyacak olan yeni pazar alanında; bankamatikler, dinlenme alanları, çocuklar için oyun alanları, güvenlik, otopark ve ısıtma sistemi de bulunacak.


Eski Pazar Alanına Okul Yapılacak


Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye, Mehmet Akif ve Mimar Sinan Mahalleleri’nde ortaya çıkan ilk okul ve orta okul ihtiyacının giderilmesi için kendisine ait olan boş arsayı  Milli Eğitim Bakanlığı’na  tahsis etmek üzere okul alanı olarak projelendirdi.


Çekmeköy...