05 / 05 / 2024

çekmeköyde hangi yatırımlar yapılacak

çekmeköyde hangi yatırımlar yapılacak

Çekmeköy Belediyesi yıllık yönetimi gözden geçirme toplantısı yapıldı. Toplantıda birim müdürleri yılbaşında koyulan hedeflerin gerçekleştirilme oranları, yıl içinde yapılan çalışmalar ve faaliyetlerin yanı sıra projeler hakkında çeşitli sunumlar gerçekleştirdi.

Çekmeköy yatırımları masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Ömerli Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda İSKİ ve Karayolları yetkilileri ile görüştü.

Çekmeköy'ün en değerli arsaları okul alanı olarak planlanıyor!

Çekmeköy Belediyesi 2016 Yılı Performans Programı, belediye meclisinin ikinci birleşiminde görüşüldü. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, programın özetini sunarken 2016 yılı ve daha sonrasında ilçe için planlanan büyük projeleri anlattı.

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Avni Laçin tarafından kuruldu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

BAE inşaat sektöründe yatırımlarını azaltıyor!

Yabancı yatırımcıları ülkesine çekmek için Suriye ile yarışa giren BAE inşaat ve emlak sektöründeki yatırımlarını azalttı. 

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Adana'ya hangi ulaşım yatırımları yapıldı?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana İli'ne yapılan ve yapılması planlanan ulaşım yatırımlarını meclis gündemine taşıdı..

Kayseri Melikgazi'de hangi yatırımlar yapılacak?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi daire müdürleri ile yapılan toplantı ile 2017 çalışma yılı programında yer alan yatırımların sırası ile uygulama planının oluşturularak 2017 yılı planlamanın yapıldığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı?

Gayrimenkul yatırımları en çok hangi kentlerde kazandırdı, kira gelirinde hangi il öne çıktı? Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi’nin 5 yıllık sonuçları işte bu sorulara cevap veriyor.

çekmeköyde hangi yatırımlar yapılacak Haberi

çekmeköyde hangi yatırımlar yapılacak


Çekmeköy Belediyesi yönetimi, yıllık yönetimi değerlendirme toplantısı yaptı. Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin hazır bulunduğu toplantda birim müdürleri yılbaşında koyulan hedeflerin gerçekleştirilme oranları, yıl içinde yapılan çalışmalar ve faaliyetlerin yanı sıra projeler hakkında çeşitli sunumlar gerçekleştirdi.


Yapılan çalışmalar için Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerine teşekkür eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Çekmeköy vizyonu için tüm gayretimizle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çalışmalarımızın tamamı insan odaklı ve ihtiyaçlara cevap veren faaliyetler. İnşallah önümüzde ki yıl içinde de aynı gayret ve çabayla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben idareciliğini yaptığınız, bu güzel çalışmaların Çekmeköylü hemşehrilerimizle buluşmasını sağlayan emek sarf eden ve ter akıtan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletmenizi istiyorum.” dedi. 



Çekmeköy...