05 / 07 / 2024

çekmeköydeki yatırımlar

çekmeköydeki yatırımlar

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve İBB Daire Başkanlarını misafir ettiği toplantıda, Çekmeköy'de yapılan yatırımlar görüşüldü.

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Avni Laçin tarafından kuruldu.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

BAE inşaat sektöründe yatırımlarını azaltıyor!

Yabancı yatırımcıları ülkesine çekmek için Suriye ile yarışa giren BAE inşaat ve emlak sektöründeki yatırımlarını azalttı. 

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkar Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Serkan Taşkıran ve Serdar Karakelle ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy'deki yatırımlar değerlendirildi!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve İBB Daire Başkanlarını misafir ettiği toplantıda, Çekmeköy'de yapılan yatırımlar görüşüldü.

Çekmeköy'ün alt yapı yatırımları masaya yatırıldı!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İSKİ Genel Müdürü Dursun Atilla Altay, Çekmeköy Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler Toplantıda, ilçedeki alt yapı yatırımları görüşüldü.

Miriz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Miriz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Tuğba Ekmekçibaşı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Kasım 2013 tarihinde Avrupa Yakası, Bakırköy, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kuruldu

Çekmeköy’e 10 yılda yapılan yatırımların toplamı 340 milyonu buldu!

Çekmeköy İlçesine Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni'nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Çekmeköy’e 10 yılda yapılan yatırımların toplamı 340 milyon’u bulduğunu söyledi...

Çekmeköy'de yatırımların maliyeti 340 milyonu buldu!

Çekmeköy İlçesine Yapılan Yatırım ve Hizmetlerin Tanıtım ve Toplu Açılış Töreni'nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'a yapılan yatırımlar toplamının 60 Milyar TL'yi bulduğunu söyledi...

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

çekmeköydeki yatırımlar Haberi

çekmeköydeki yatırımlar

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve İBB Daire Başkanlarını ağırladı. Çekmeköy Belediyesi Sosyal Tesisi'nde gerçekleşen toplantıda; Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de yer aldı. Başkan Poyraz'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Çekmeköy'e bugüne kadar yaptığı ve devam eden projeleri ile ilgili teşekkür etmesi ile başlayan istişare toplantısında planlanan projelerle ilgili son durumlar da paylaşıldı.


Çekmeköylüler'in beklentileri doğrultusunda tespit edilen ihtiyaçlarla ilgili de bilgilendirme yapan Başkan Poyraz, özellikle metro çalışmalarından dolayı vatandaşların memnuniyetini misafir heyete iletti. 


İstişare toplantısı; ulaşım, imar planları, kavşaklar, üst geçitlerin yenilenmesi, mevcut kültür merkezlerinde yapılacak değişimler ve yeni yapılacak kültür merkezleri, dere ıslahları, prestij caddeler, otopark projeleri, çevre düzenlemeleri, yeşil alan projeleri başlıkları altında...