16 / 05 / 2024

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Şahap Kars ve Çağlar Kılıç ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mars Polimer Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Uğur Şahin tarafından kuruldu.

Nexon Polimer Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nexon Polimer Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Karaköse, Yunus Kurt ve Mehmet Yıldız ortaklığında kuruldu. 

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaz Mobilya İnşaat Kimya İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kamıl Ganbarov tarafından 300 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Fatih, Taya Hatun Mahallesi, Kalcılar Han Sokak'ta kuruldu.

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salsa İnşaat Elektrik Metal Hırdavat Kimya Pazarlama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Abdullah Ünal tarafından kuruldu.

Vizantion İnşaat Gıda Tekstil Kimya Ürünleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizantion İnşaat Gıda Tekstil Kimya Ürünleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Atakan koç tarafından bugün kuruldu.

Ky Konut İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ky Konut İnşaat Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enbe Yapı Malzemeleri Kimya Plastik Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Çelik tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kağıthane, Telsizler Mahallesi, Talatpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcan Organizasyon İnşaat Nakliyat ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Ercan tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi, 10.Sokak'ta kuruldu.

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi açıldı!

Çavuşoğlu Kimya Ve Kırtasiye Sanayii Ve Ticaret Anonim Şirketi A Şubesi 150 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Frenk İnşaat Yapı Metal Elektrik Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frenk İnşaat Yapı Metal Elektrik Kimya Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Avni Aras tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Mayıs'ta Ümraniye, Parseller Mahallesi, Orhangazi Caddesi'nde kuruldu.

Karacı İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacı İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Küçüksolak tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

Cantek Kimya İnşaat ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantek Kimya İnşaat ve Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Kemahlı tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Nisan'da Beyoğlu, Halıcıoğlu Mahallesi, Taşçı Akif Sokak'ta kuruldu.

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Can Şahap Kars ve Çağlar Kılıç ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Pendik'te kuruldu.


Ceku Polimer Kimya İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapmak b) Şirket gerek yurt içinde gerekse yurt dışında kendi hesabına gayrimenkuller, araziler ve arsalar satın almak, gerek kendi arsası gerekse başkalarının arsaları üzerine mesken, işyeri, fabrika, depo, villa, otel, motel, tatil köyü, okul, dershane, hastane inşaatları yapmak, yaptığı bu inşaatları kullanmak, kiraya vermek, satmak ve bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işlerini, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak veya yaptırmak. c) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarının inşaat işleri; tüneller, limanlar, fabrikalar,...