05 / 05 / 2024

Celal Çetin

Celal Çetin

Çetsa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Çetin, Servet Özdemir, Eşref Çetin tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Bağcılar, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Çetin Nuhoğlu: Ulaştırma sektörü çağ atlayacak!

UND Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Başbakan Binali Yıldırım liderliğindeki yeni hükümet döneminde ulaştırma sektörünün çağ atlayacağını belirtti.

Celal Bayar Üniversitesi'nin fakülte inşaatı mecliste konu oldu!

Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Celal Bayar Üniversitesi Salihli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Akçay, sorularının Başbakan Davutoğlu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetin Kardeşler Geri Dönüşüm İnşaat Taahhüt Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Salih Çetin ve Metin Çetin ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Mayıs'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, 228 Sokak'ta kuruldu.

Çetin Osman Budak'tan TOKİ önergesi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, TOKİ'nin kamulaştırma, mülkiyet, imar planı gibi gerekli koşullar tamamlanmadan yaptığı ihaleler nedeniyle oluşan kamu zararları için araştırma istedi.

Ereğli'de Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi çalışmaları başladı!

Kdz. Ereğli Belediyesi’nce Çetin Apatay Caddesi Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı. Projenin açılış töreni 29 Nisan Cuma günü saat 15.00’te yapılacak.

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

İnşaatçı Çetin Ulusoy'un 840 yıl hapsi isteniyor!

Kendisini, Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un akrabası olarak tanıtarak Ankara’da 2 bine yakın konut satan Çetin Ulusoy’un yakalanarak bu sabah mahkemeye getirildiği öğrenildi.

Davut Çetin: Muratpaşa ve Kepez'de dönüşüm şart!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya’da kentsel dönüşüm için fikir birliğinin oluşması gerektiğini belirterek, “Özellikle aciliyeti olan Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde kentsel dönüşüm şart” dedi.

Statkraft, Siirt Çetin HES projesini satışa çıkaracak!

Enerji devi Statkraft, Siirt’te Botan çayı üzerine inşaa etmekte olduğu Çetin Hidroelektrik Santrali’ni satmak istiyor. Statkraft inşaatı devam eden santrali, bulunduğu bölgede artan gerilim nedeniyle satmak istediklerini bildirdi.

Celal Bayar'ın Çiftehavuzlar’daki evi dönüşecek!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ayça Atikoğlu bugünkü yazısında 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ı anlattı. Bayar'ın Çiftehavuzlar’daki evi de kentsel dönüşümle yenilenecek.

İşte Yeşim Erçetin'in Riva'daki evi!

Şarkıcı Yeşim Erçetin, kızları Yağmur ve Masal ile birlikte yaşadığı evin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Yeşim Erçetin, işten arda kalan zamanını kızlarıyla evde keyif yaparak geçiriyor.

Celal Koloğlu, inşaat sektöründeki teftiş faaliyetlerini anlattı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, kayıt dışı istihdamın yüzde 33 seviyelerinde olduğunu belirterek, "Denetimler kayıt dışı ekonomiyle mücadelede etkin bir araç" dedi.

Soner Çetin'den Çukurovalı kadınlara emekli evleri uyarısı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Halk Günü'nde emekli kadınlara "Emekli evlerine sahip çıkın, buraları sadece erkekler için yapmıyoruz" diye seslendi. Çetin, üniversiteli işsizler ile Çukurovalılar için yeni müjdeler ve haberler verdi.

Celal Çetin Haberi

Celal Çetin

Çetsa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Çetin, Servet Özdemir, Eşref Çetin tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da kuruldu. 


Çetsa Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, kiralamak, almak, satmak. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...