04 / 05 / 2024

Celal Koloğlunun Faruk Çelike verdiği plaket

Celal Koloğlunun Faruk Çelike verdiği plaket

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu'nu kabul etti.

Ev alırken kriterler değişti!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, vatandaşların ev alırken, dış cephe estetiği, büyüklük gibi unsurlardan ziyade binanın yapı ve malzeme kalitesini sorgulaması gerektiğinden bahsetti.

Celal Koloğlu'ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Milletin zaferiyle sonuçlanan hain darbe girişimi, bir ve beraber olduğumuzda ne kadar güçlü, ne kadar büyük ve ne kadar güzel bir ülke olduğumuzu ortaya koymuştur." dedi.

Celal Koloğlu'ndan iş dünyasına 'umutsuzluğa kapılmayın' mesajı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İş dünyası olarak bize düşen birlik olmak, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımızı sürdürmek ve istihdamın korunması için gereken hassasiyeti göstermektir" dedi

Celal Koloğlu'dan Ekonomik İstikrar Kalkanı paketine destek!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu,  "Devletimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışma hayatı için son derece kıymetli tedbir ve teşvikleri içeren düzenlemeleri de ivedilikle hayata geçirdi." dedi.

İNTES'ten 'Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi'ne destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, Ekonomik İstikrar Kalkanı olarak adlandırılan paket ile ayrılacak 100 milyar liralık kaynağın süreçten etkilenen öncelikli sektörler başta olmak üzere iş dünyasını rahatlatacağını söyledi.

Konut alırken banyoyu değil kalitesini sorgulayın!

Konut satın alacak vatandaşlara önerilerde bulunan Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada konut alacak ya da kiralayacak vatandaşların binanın yapı ile malzeme kalitesini sorgulaması lazım dedi.

Celal Koloğlu'ndan deprem açıklaması!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Başkanı Celal Koloğlu, Elazığ'daki depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Koloğlu;"Yeni konutları depreme dayanıklı inşa ederken mevcut yapıları da depreme dayanıklı hale getirmek mecburiyetindeyiz."dedi.

Milyonlarca yapı stoku güvensiz!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, "Risk haritaları çıkarmalı ve buna dayalı olarak riskleri yenilikçi yaklaşımlar ve uygun yapı standartlarıyla asgariye indirmeye gayret etmeliyiz" dedi...

Müteahhitlerden Yeni Ekonomi Programı'na destek!

İNTES Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "Reform paketi, ekonomide uzun vadede yapısal dönüşümü hedefleyen ve 2019'da atılacak adımları içeren değerli bir yol haritası niteliğinde" dedi.

İNTES'ten müteahhitlik düzenlemesine destek

İNTES Başkanı Celal Koloğlu, "Sadece belirli kriterlere sahip müteahhitlerin kentsel dönüşüm uygulamaları yapabilmesiyle inşaatlar yarım kalmayacak, Türkiye kazanacak." diye konuştu.

Müteahhitler 2019'dan umutlu!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, 2019'un sürdürülebilir ve dengeli büyümeye odaklanan ekonomi politikalarının hayata geçirileceği bir yıl olacağını dile getirdi. 

100 Günlük Eylem Planı inşaatçıları sevindirdi!

İNTES Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu yaptığı açıklamada "İkinci 100 Günlük Eylem Planı, Türkiye ekonomisinin ihtiyaç duyduğu yol haritasını ve gelecek dönem projeksiyonunu kararlılıkla ortaya koymaktadır" dedi.

İnşaat sektörüne acil düzenlemeler gerekli!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Başkanı Celal Koloğlu, inşaat sektörüne ilişkin son açıklanan büyüme verilerinin sektörün performansını yansıtmaktan uzak olduğunu söyledi. 

Celal Koloğlunun Faruk Çelike verdiği plaket Haberi

Celal Koloğlunun Faruk Çelike verdiği plaket

Bakan Faruk Çelik'in makamında gerçekleşen kabulde, Koloğlu bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Çelik'e teşekkür etti.Koloğlu, İNTES adına Bakan Çelik'e plaket takdim...