13 / 05 / 2024

Celal Özdemir

Celal Özdemir

Özdemirler Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Celal Özdemir tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Ocak tarihinde Gaziosmanpaşa, Merkez Mahallesi, Eyüp Caddesi'nde kuruldu.

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Fırat Constructıon Yapı Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Çelebi, Celal Özdemir, Muhammet Özdemir ve Vedat Çelebi ortaklığında kuruldu.

İşadamı Celal Ayrancı intihar etti!

Bugün açıklanan 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde aday adaylarından Bingöllü iş adamı Celal Ayrancı akşam üzeri bulunduğu otelde intihar etti.

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Direnç Özdemir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Mart'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Varyap Meridian'da kuruldu.

Nihat Özdemir: 3.Havalimanı bir nevi üniversite olacak!

İstanbul'u bölgenin yeni yıldızı yapacak dev projelerin heyecan verici olduğunu söyleyen Limak Holding'in patronu Nihat Özdemir, "Bu projelerde bir virgülüm olabilir mi diye bakıyorum" dedi.

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Dekor İnşaat Nakliye Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Küçükçekmece'de Abdulmuttalip Özdemir Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gökçe Özdemir: Yazlıklar turizme katılmalı!

Yaşar Üniversitesi Turizm işletmeciliği Bölüm Başkanı Gökçe Özdemir ve Öğretim Üyesi Ferika Özer Sarı, yazlık konutların 4 mevsim turizme kazandırılabileceğini söyledi...

Osman Özdemir: Binaların depreme karşı sorgulanması gerekiyor!

Başkan Özdemir, Deprem Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, deprem gerçeğinin unutulmaması, unutturulmaması ve yapılanların sorgulanarak, yaşanabilecek depremde can kaybı yaşanmamasını temin etmek gerektiğini söyledi.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

1986 yılında Celal Bayar'ın istikbal endişesi kalmamış!

1986 yılında 104'üncü yaş gününü kutlayan Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, Çiftehavuzlar'daki Havuzlu Köşk'ün bahçesine kızı Nilüfer Gürsoy ile 10 katlı, 20 daireli lüks bir apartman yaptırıyormuş.

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Cemal Özdemir kimdir?

Cemal Özdemir kimdir? Milletvekilliği adaylığı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kaynak Geliştirme İştirakler Daire Başkanlığı'ndan istifa eden Cemal Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu?

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te 400 bin TL sermaye ile, Ataşehir'de, Ümit Ejder Özdemir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Berrin Özdemir kimdir?

Mimar Berrin Özdemir kimdir? Berrin Özdemir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Berrin Özdemir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Berrin Özdemir...

Celal Özdemir Haberi

Celal Özdemir

Özdemirler Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Celal Özdemir tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu. 


Özdemirler Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...