16 / 05 / 2024

Celaliye Poyraz Sokak kentsel dönüşüm projeleri

Celaliye Poyraz Sokak kentsel dönüşüm projeleri

Büyükçekmece Celaliye Mahallesindeki Roman düğününe konuk olan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Hürper - Ocak çiftine ömür boyıı mutluluklar diledi.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm şenlikle anlatıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına önem veren Büyükçekmece Belediyesi, iMmarsinan Mahallesi Poyraz Sokak'ta kentsel dönüşümü şenlikle anlattı. 

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Edart İnşaat Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edart İnşaat Mimarlık Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Melek Direk tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Poyraz Sokak Söğütlüçeşme İş Merkezi'nde kuruldu.

Yeniçağ Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeniçağ Taahhüt İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emir Bozboğan, İsmet Köroğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, F.Kerim Gökay Caddesi, Poyraz Sokak 'ta kuruldu.

Art Teknik Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Teknik Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ruhi Türk tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Haziarn'da Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Celaliye Poyraz Sokak değişimde Sulukuleyi geçecek!

Büyükçekmece Celaliye Mahallesindeki Roman düğününe konuk olan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün, Hürper - Ocak çiftine ömür boyıı mutluluklar diledi.

Beyazmarmara Eğitim Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyazmarmara Eğitim Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Atlıoğlu tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta Kadıköy, Eğitim Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Akşan Yapı 35. Sokak adres!

En yakın daire teslimatlarının Nisan ayında yapılacağı Akşan Yapı 35. Sokak adres ve iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

35. Sokak Evleri satış ofisi!

200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışların sürdüğü 35. Sokak Evleri satış ofisi nerede, adres ve iletişim bilgilerini haberimizden edinebilirsiniz...

Ulukent 35. Sokak daire teslimleri!

60 aya kadar vade farksız ödeme imkanının yer aldığı Ulukent 35. Sokak daire teslimleri 1. etap için önümüzdeki Nisan ayı, 2. etap içinse 2014 yılı Haziran ayı olarak belirlendi...

35. Sokak İzmir daire fiyatları!

Satış sürecinin devam ettiği 35. Sokak İzmir daire fiyatları bilgisine göre 81 metrekare 1 oda 1 salon bahçeli evler 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

35. Sokak Ulukent nerede?

Minimum 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan 35. Sokak Ulukent nerede, adres, iletişim ve nasıl gidilir bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz...

35. Sokak İzmir nerede ?

35. Sokak İzmir nerede : İzmir, Ulukent'te konumlandırılan 35. Sokak projesi ulaşımı kolay bir alanda yükseliyor

Celaliye Poyraz Sokak kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Celaliye Poyraz Sokak kentsel dönüşüm projeleri

CELALİYE Mahallesindeki Roman düğününe konuk olan Büyükçekmece Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün 'Poyraz sokak değişimde Sulukule'yi geçecek' dedi. Coşkulu Roman düğününün ardından çiftin akrabaları ile sohbet eden Başkan Akgün, kendisine yoğun ilgi gösteren Roman vatandaşların talep ve şikayetlerini dinledi. Keyifli bir sohbetin ardından Mimarsinan Mahallesi Poyraz Sokak'ta yaşayan Barda ve Bektaş ailelerine konuk olan Akgün, tapusu olmayan evlerin imar değişikliği yapılarak imar planlarına işletileceğini belirtti. 


Yapılacak imar değişikliği ile Poyraz Sokak'ta kökten bir değişim yaşanacağını söyleyen Başkan Akgün, "Yapılacak planlamanın ardından eski evler yıkılıp yenileri yapılacak. 


Bu yolla Mimarsinan Mahallesi İstanbul'un en değerli yerlerinden birisi haline gelecek. 

Burada yaşayan vatandaşlarımız da dairelerini imarlı olarak teslim alacaklar" dedi. 


Haber...