29 / 04 / 2024

Çelebi etkinlik

Çelebi etkinlik

Çelebi, 56’ncı kuruluş yıldönümünü törenlerle kutladı. Kuruluş Yıldönümü kapsamında kutladığı gerçekleştirilen Kıdem Plaket Törenleri’nde; 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 yıllık toplam 1.391 Çelebi personeli de ödüllendirildi.

TOKİ Kırıkkale Çelebi'de 5 daire satılıyor!

TOKİ tarafından Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde inşa edilen konutlardan 5 tanesi şartsız kurasız satışa çıkıyor. Konutların fiyatları 74 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu'ndaki Molla Çelebi Camisi açıldı!

Beyoğlu'nda bulunan Mimar Sinan'ın eseri Molla Çelebi Camisi, yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyonun ardından ibadete açıldı.

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Nedo Görsel Etkinlik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile K.H. Margaretha tarafından kuruldu.

Üsküdar Hattat Hasan Çelebi Camii'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi ve hayırseverler tarafından Üsküdar Güzeltepe Mahallesi’nde yaptırılacak olan Hattat Hasan Çelebi Camii’nin temel atma töreni yapıldı.

Belediyelere verilen sosyal etkinlik merkezi açma yetkisi TBMM'de!

687 sayılı KHK ile öğrenci etüt merkezlerinin kapatılmasına ve belediyelere sosyal etkinlik merkezi açma yetkisinin verilmesi hususu meclis gündemine taşındı..

Eyüp Karadolap'ta sosyal etkinlik alanı talebi!

İstanbul'un Eyüp İlçesi'ne bağlı Karadolap Mahallesi'ne yapılmak istenen camii inşaatına karşı mahalleliden sosyal etkinlik alanı talebi geldi.

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

Erdal Çelebi'den Bursalı emlakçılara günlük kiralık ev uyarısı!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, günübirlik kiralanan evlerde zorunlu olan kimlik bildirimi sistemine geçiş süreci için Bursalı emlakçıları uyardı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi Konutları'nda başvurular başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

Room7, etkinlik ve toplantıların en stil adresi oldu!

İş ve eğlence dünyasının popüler semtlerinden biri olan Nişantaşı yepyeni bir ‘’pop-up showroom’’ ve etkinlik mekanına kavuştu.

TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2017!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte TOKİ Kırıkkale Çelebi başvuru tarihleri 2017...

TOKİ Kırıkkale Çelebi 2017 başvuruları!

Kırıkkale Çelebi Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 5 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Kırıkkale Çelebi 2017 başvuruları ne zaman?

Adana'da Mirzaçelebi Taziye Evi açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mirzaçelebi Mahallesi taziye evi ve muhtarlık binasının açılışını yaptı.

Çelebi etkinlik Haberi

Çelebi etkinlik

Çelebi, 56’ncı Kuruluş Yıldönümü’nü yurtiçi ve yurtdışında personeli ile kutladı. Atatürk Havalimanı’ndaki ilk törende konuşan Canan Çelebioğlu, Çelebi’nin Türkiye’nin ilk özel sektör yer hizmetleri şirketi olarak 1958 yılında kurulduğuna dikkat çekerek, bugün geldiği uluslararası arenadaki güçlü konumunda, dev Çelebi Ailesi’nin her bir bireyinin büyük katkısı olduğunu vurgulayarak, teşekkürlerini iletti.


Türk sivil havacılığının global markası Çelebi, 56’ncı yaşını, Çelebi 56’ncı Kuruluş Yıldönümü’nü düzenlenen Personel Yemekleri ve Kıdem Plaket Törenleri ile kutladı. 1958 yılında, Esenboğa’da 8 metrekarelik bir ofiste, 1 merpen 5 işçi ile kurulan Çelebi bugün, Türkiye ile birlikte iki kıta, 5 ülkede ve 36 havalimanında, toplam 13.342 çalışanı ile yüksek standartlarda yer hizmetleri, kargo&antrepo hizmetleri sunuyor.


Çelebi, ulusal ve uluslararası alanda verilen ödüller ile de taçlandırılan başarılı çalışmaları ile bugün, global...