29 / 04 / 2024

Çelebi etkinlikleri

Çelebi etkinlikleri

Çelebi, 56’ncı kuruluş yıldönümünü törenlerle kutladı. Kuruluş Yıldönümü kapsamında kutladığı gerçekleştirilen Kıdem Plaket Törenleri’nde; 5, 10, 15, 20, 25 ve 30 yıllık toplam 1.391 Çelebi personeli de ödüllendirildi.

Tuzla Satya Evliya Çelebi iletişim!

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesinde daireler 247 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Tuzla Satya Evliya Çelebi iletişim bilgileri...

Evliya Çelebi Evleri Tuzla fiyat bilgisi!

Evliye Çelebi Evleri projesi İstanbul Tuzla'da Satya Yapı imzasıyla yükseliyor.

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Satya Evliya Çelebi Tuzla Konutları fiyatları!

Satya Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Satya Evliya Çelebi projesi toplam üç blok olarak yükseliyor. Projede toplam 138 daire yer alıyor...

Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık!

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Evliya Çelebi projesinde kişiye özel ödeme planı sağlanıyor. Satya Tuzla Evliya Çelebi Evleri satılık fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Tuzla Satya Evliya Çelebi projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçiriliyor. Peki Tuzla Satya Evliya Çelebi nerede?

Satya Evliya Çelebi Tuzla ev fiyatları!

Toplam 138 adet daireden meydana gelen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Satya Evliya Çelebi Tuzla ev fiyatları 247 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Satya Evliya Çelebi Tuzla'da 247 bin TL'ye 1+1!

Satya Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Satya Evliya Çelebi Tuzla projesinde satışlar başladı.

TOKİ Kırıkkale Çelebi'de 5 daire satılıyor!

TOKİ tarafından Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde inşa edilen konutlardan 5 tanesi şartsız kurasız satışa çıkıyor. Konutların fiyatları 74 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu'ndaki Molla Çelebi Camisi açıldı!

Beyoğlu'nda bulunan Mimar Sinan'ın eseri Molla Çelebi Camisi, yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyonun ardından ibadete açıldı.

Üsküdar Hattat Hasan Çelebi Camii'nin temeli atıldı!

Üsküdar Belediyesi ve hayırseverler tarafından Üsküdar Güzeltepe Mahallesi’nde yaptırılacak olan Hattat Hasan Çelebi Camii’nin temel atma töreni yapıldı.

Queen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı!

Sinpaş GYO tarafından Şişli-Bomonti’de inşa edilen Central Park’ta caz etkinlikleri başladı. Queen Central Park Satış Ofisi'ndeki caz performansı ile dinleyenleri büyüledi.

Erdal Çelebi'den Bursalı emlakçılara günlük kiralık ev uyarısı!

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, günübirlik kiralanan evlerde zorunlu olan kimlik bildirimi sistemine geçiş süreci için Bursalı emlakçıları uyardı.

Çelebi etkinlikleri Haberi

Çelebi etkinlikleri

Çelebi, 56’ncı Kuruluş Yıldönümü’nü yurtiçi ve yurtdışında personeli ile kutladı. Atatürk Havalimanı’ndaki ilk törende konuşan Canan Çelebioğlu, Çelebi’nin Türkiye’nin ilk özel sektör yer hizmetleri şirketi olarak 1958 yılında kurulduğuna dikkat çekerek, bugün geldiği uluslararası arenadaki güçlü konumunda, dev Çelebi Ailesi’nin her bir bireyinin büyük katkısı olduğunu vurgulayarak, teşekkürlerini iletti.


Türk sivil havacılığının global markası Çelebi, 56’ncı yaşını, Çelebi 56’ncı Kuruluş Yıldönümü’nü düzenlenen Personel Yemekleri ve Kıdem Plaket Törenleri ile kutladı. 1958 yılında, Esenboğa’da 8 metrekarelik bir ofiste, 1 merpen 5 işçi ile kurulan Çelebi bugün, Türkiye ile birlikte iki kıta, 5 ülkede ve 36 havalimanında, toplam 13.342 çalışanı ile yüksek standartlarda yer hizmetleri, kargo&antrepo hizmetleri sunuyor.


Çelebi, ulusal ve uluslararası alanda verilen ödüller ile de taçlandırılan başarılı çalışmaları ile bugün, global...