25 / 07 / 2024

Çelebi Havacılık yönetim

Çelebi Havacılık yönetim

İki kıta, 5 ülkedeki 35 havalimanında, 56 yıllık tecrübesi olan ve Türk sivil havacılığının köklü ve öncü kuruluşu olan Çelebi Havacılık Holding'in Mali İşler Başkanlığı'na Elvan Hamidoğlu atandı.

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alpman Havacılık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Benhan Alpman tarafından kuruldu.

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Era Atık Yönetim İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bülbül, Ağacan Koç tarafından kuruldu.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL'den başlıyor.

İstanbul Havalimanı ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı!

Benzersiz mimarisi, güçlü alt yapısı, üstün teknolojisi ve sunduğu üst düzey yolcu deneyiminin yanı sıra henüz ilk yılında küresel aktarma havalimanı olarak havacılık sektöründe yerini alan İstanbul Havalimanı, EASA tarafından hazırlanan ‘Kovid-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladı.

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mot Havacılık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Övünç Horasan, Murat Eroğlu ve Ömer Tahir Özgen ortaklığında kuruldu.

Sada Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Sada Havacılık Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Riyad ve Tuba Posbıyık Urcu ortaklığında kuruldu.

Çelebi Havacılık yönetim Haberi

Çelebi Havacılık yönetim

İki kıta, 5 ülkedeki 35 havalimanında, 56 yıllık tecrübesi, kalifiye personeli ve ileri teknolojisi ile yüksek standartlarda kargo&antrepo ve yer hizmetleri faaliyetleri yürüten Türk sivil havacılığının global markası Çelebi Havacılık Holding'in üst yönetimine, önemli bir isim daha katıldı. Çelebi Havacılık Holding A.Ş. İnsan Kaynakları Başkanlığı tarafından yapılan açıklama ile; kariyerindeki başarılarla dikkat çeken Elvan Hamidoğlu, 3 Şubat 2014 tarihi itibariyle Çelebi Havacılık Holding Mali İşler Başkanı olarak göreve başladı.


Elvan Hamidoğlu


İzmir Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü'nde lisans eğitimi alan Elvan Hamidoğlu, İngiltere'deki Exeter Üniversitesi Bankacılık Yönetimi Bölümü'nde de MBA eğitimini tamamladı.


Kariyerine 1991 yılında Interbank'ta MT olarak başlayan Hamidoğlu, iş hayatı boyunca çeşitli görevler üstlendi. Elvan Hamidoğlu, 1992-1997 yılları arasında Midland Bank Garanti Yatırım ve UBS'te...