05 / 05 / 2024

Çelik boru projeleri

Çelik boru projeleri

Türk çelik boru sektörü tüm dünyayı etkisi altına alan olumsuzluklara rağmen yılsonu hedefine doğru temkinli adımlarla ilerliyor. Çelik boru sektörünün 11 aylık ihracatı 1 milyon 740 bin ton oldu.

Karmod İtalya'da prefabrik çelik ev projelerine başladı! İşte Karmod çelik ev fiyat listesi

Karmod, Avrupa'da prefabrik çelik ev projeleri yaptığı ülkeler arasına İtalya'yı da ekledi. Peki, Karmod prefabrik çelik ev fiyatları ne kadar?

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

İhlas Yapı’nın projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor!

İhlas Yapı’nın İstanbul’daki önemli projelerinden Bizim Evler Güzelce ve Marmara Evleri 4  projeleri için GF Hakan Plastik ürünleri tercih ediliyor. PVC boru sistemleri ile projelerin atık su drenajlarının sağlıklı bir şekilde yapılması sağlanacak.

Safiport'un Derince'deki yeni terminal projesinde çalışmalar sürüyor!

Son bir yıl içinde 6 milyon ton dolgu malzemesi ile 270.000 m² yeni terminal alanını tamamlayan Safiport Derince’nin yeni rıhtımlarına ait 40 km uzunluğundaki çelik boru kazıkların çakımına hızla devam ediliyor.

Mustafa Çelik, Kayseri projelerini tanıttı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'yi geleceğe taşıyacak projelerini basın ve kamuoyu ile paylaştı. Büyükşehir Belediye Başkanlığımda ikinci yılını dolduran Başkan Çelik, 2017 yılında başlatacağı projeleri kamuoyu lansmanı ile tek tek açıkladı.

Trabzon Çukurçayır’a doğalgaz geliyor!

Trabzon Çukurçayır Mahallesi’nde doğalgaz için boru döşeme çalışmalarına başlandı.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizin en yoğun konut yerleşiminin olduğu bölgelerden biri olan Çukurçayır’a doğalgaz ulaştırmak için çelik boru döşeme çalışmalarına başladık." dedi.

Kayseri Organik Bahçe'nin temeli atılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kesintisiz demokrasi nöbetiyle birlikte kesintisiz hizmete devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in projeleri arasında yer alan Organik Bahçe'nin temeli yarın atılacak.

Mehmet Özçelik Batman'da projeleri inceleyecek!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, bir dizi incelemelerde bulunmak için bugün Batman’a geliyor.

Borusan Mannesmann, AMM tarafından En İyi Boru Üreticisi seçildi!

ABD çelik sektörünün yayınlarından American Metal Market (AMM) tarafından verilen "En İyi Boru Üreticisi" ödülünü, Borusan Mannesmann'ın ABD'de faaliyet gösteren şirketi Borusan Mannesmann Pipe Us İnc. kazandı.

Tosyalı Holding gaz ve petrol taşıma borusunu yerli üretecek!

Türkiye’nin dev doğalgaz ve ham petrol taşıma projelerinde ithalat yoluyla karşıladığı çelik borular, artık yerli üretilecek. Holding Deniz altına da döşenebilecek nitelikli çelik boru yatırımı kararı aldı.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sanayi Odası'nın Eylül ayı meclis toplantısına konuk olarak Kayseri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Çelikbaşta ulaşım olmak üzere Kayseri ile ilgili yapacakları projeleri açıkladı

Mustafa Çelik Kayseri'deki projeleri anlattı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyenin alt ve üst yapı hizmetlerini elbette en güzel şekilde yapacağını; ancak insana yatırımın da en az diğer hizmetler gibi görevleri olduğunu söyledi.

Mustafa Çelik Kayseri projelerini masaya yatırdı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin projeleriyle ilgili Ankara'da Maliye ve Ulaştırma Bakanlarıyla bir görüşme yaptı. Görüşmede Kayseri projeleri masaya yatırıldı.

Çelik boru projeleri Haberi

Çelik boru projeleri

Türk çelik boru sektörü tüm dünyayı etkisi altına alan olumsuzluklara rağmen yılsonu hedefine doğru temkinli adımlarla ilerliyor. Sektör; Ocak-Kasım 2014 döneminde miktar bazında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2,72 artışla 1 milyon 740 bin ton, değer bazında ise yüzde 3,08 azalışla 1 milyar 455 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi. Kasım ayı ihracatının yüzde 14,73 artışla 160 bin 936 tona ulaşması ise dönemin dikkat çeken gelişmesi oldu. 


Çelik Boru İmalatçıları Derneği (ÇEBİD) tarafından açıklanan verilere göre, 2014 yılının 11 aylık döneminde Türkiye’nin çelik boru ihracatı geçen yılın aynı dönemine göre miktar bazında yüzde 2,72 artışla 1 milyon 740 bin ton, değer bazında ise yüzde 3,08 azalışla 1 milyar 455 milyon dolara ulaştı.    


Yaşanan sıcak gelişmeler eşliğinde Irak’a gerçekleştirilen ihracat aylardır...