04 / 05 / 2024

Çelik Törün Endüstri Merkezi değerleme raporu

Çelik Törün Endüstri Merkezi değerleme raporu

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Demir çelik devi iflasın eşiğine geldi!

Kurulduğu 1992 senesinden bu yana gerçekleştirdiği üretim ve yatırımlarla demir-çelik sektörünün güçlü firmaları arasına giren, 6 kıtada 72 ülkeye ihracat yapan Güney Çelik, son 2 senede yaşadığı sorunlar sonucunda üretimi durdurma noktasına geldiği belirtildi.

Forbes, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı! Bakın ilk üçte hangi şehir var!

Finans, yatırım, endüstri ve pazarlama ağırlıklı konular içeren dünyaca ünlü Forbes dergisi, Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini açıkladı. Bakın ilk üçte hangi şehir var...

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Çelik sektöründe katma değeri yüksek ürünler ihraç edilecek!

Çelik sektörünü buluşturan en büyük organizasyonlardan biri olan SteelOrbis 2023 Güz Konferansı ve 89’ncu IREPAS toplantısı, Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) iş birliği ile İstanbul'da düzenlendi. ÇİB Yönetim Kurulu Başkanı Aslan, çelikte katma değeri yüksek ürünlerin ihraç edileceğini söyledi.

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

BİM az önce duyurdu! Çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düştü!

16 Haziran’dan itibaren BİM’de indirime girecek ürünlerin kataloğu paylaşıldı. BİM’de 16 Haziran itibarıyla çift kişilik su geçirmez alez 155 TL’ye, fırın kabı 89 ‘ye, çelik satır 120 TL’ye düşecek. İşte 16 Haziran Cuma BİM fiyat listesi...

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

BİM’de çelik termos 220 TL’ye, 3’lü su bardağı 50 TL’ye, fırın kabı 60 TL’ye düştü!

BİM’in 26 Mayıs 2023 günü indirimin geleceği aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel duyurulurken; çelik termos 220 TL’ye, 3’lü su bardağı 50 TL’ye, fırın kabı 60 TL’ye düşecek. İşte 26 Mayıs 2023 Cuma günü BİM fiyat listesi...

Çelik sektörünün ihracat kaybı yüzde 50’yi bulabilir! Sektörden son dakika talebi geldi! 

Çelik sektörünün ihracat kaybında artış yaşanıyor. Yüzde 50 ihracat kaybıyla yılı kapatmaya hazırlanan sektör, enerjide fiyatların rekabet edilebilir seviyelere gelmesi talebinde bulundu. 

Arçelik 8314 DG Beyaz Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor? Teknik özellikler neler? 19 Nisan 2023 fiyat listesi

Arçelik ocaklı fırın, aynı anda hem ocak hem de fırın olarak kullanılabiliyor. Çoklu ocak gözü, düğmeden ateşleme, düşük enerji tüketimi ve yoğurt yapma fonksiyonu bu ürünü kullanışlı kılıyor. 

Arçelik'ten AFry Ankastre Fırın alana 1.599 TL değerinde kahve makinesi hediye! 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Bu kampanya kaçmaz! Arçelik, AFry Teknolojili ankastre fırın alanlara Mini Telve Türk Kahve Makinesi hediye ediyor. Peki, Arçelik'in kampanyası ne zaman sona erecek, AFry teknolojisi nedir? AFry Ankastre Fırın özellikleri ne, fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Çelik Törün Endüstri Merkezi değerleme raporu Haberi

Çelik Törün Endüstri Merkezi değerleme raporu

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporları  hakkında açıklama yaptı. 

Servet GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Servet GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 Yıl Sonu Değerleme Raporu ekte sunulmuştur.

Saygılarımızla...

Dosya için