15 / 05 / 2024

çelik yapı sistemleri

çelik yapı sistemleri

Güvenli bir yapı için tüm süreçlerin denetlenebildiği bir yapı sisteminin tercih edilmesi gerektiğini kaydeden Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, bu nedenle ön üretimli bir yapı sistemi olan hafif çelik yapı sistemini önerdi...

Bülent Aydın: 3 ayda 1000 konut üretmeye hazırız!

Steelife’ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde çelik yapılara dikkat çekerek, Ülkemizde depreme karşı alınabilecek önlemlerin başında çelik yapıları kullanmak geliyor dedi...

Steelife hem çevreye duyarlı hem de hayat kurtarıyor!

Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, estetik, konforlu yaşam alanları oluşturulabilen çelik yapıların, alternatifleri ile kıyaslanmayacak kadar kısa sürelerde inşa edildiğini, bu nedenle dönüşümün de hızla gerçekleşmesinin sağlanabildiğini vurguladı

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evmod Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Sami Gözübüyük tarafından kuruldu.

Alfer Çelik Yapı Ve İnşaat Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfer Çelik Yapı Ve İnşaat Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Karataban tarafından kuruldu.

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Toki Prefabrik Hafif Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Veranda Prefabrik Çelik Yapı Sistemleri İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ömer Kılıç tarafından kuruldu.

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fk Çelik Konstrüksiyon Ve Mimari Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Turan tarafından kuruldu.

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekar Çelik Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülsün Karaköse tarafından kuruldu.

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Steelkon Projects Uzay Kafes Sistemleri Ve Çelik Yapılar İnşaat Müh.Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aksungur tarafından kuruldu.

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMK Spor Çelik Metal Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Keçeli tarafından kuruldu.

Ahlat Çelik Yapı İnşaat Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlat Çelik Yapı İnşaat Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abit Çeliktenyılmaz tarafından kuruldu.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

Ass Çelik Yapı Snayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ass Çelik Yapı Snayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Sezer tarafından kuruldu. 

Binomo Çelik Yapı Malzemeleri Makina Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binomo Çelik Yapı Malzemeleri Makina Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Şeker tarafından kuruldu. 

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gök tarafından kuruldu.

çelik yapı sistemleri Haberi

çelik yapı sistemleri

Türkiye, “Güvenli Yapı ve Kentsel Dönüşüm” konusunu tartışıyor. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (İMSAD), 5. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde “Güvenli Yapı ve Kentsel Dönüşüm” konusuna dikkat çektiği şu dönemde çelik yapı sektörünün önde gelen firmalarından Steelife da güvenli ve sürdürülebilir yapılar için hafif çelik yapı sistemini öneriyor.


Steelife’ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, güvenli ve sürdürülebilir yapı hedefine ulaşmanın birinci şartının tüm süreçleri denetlenebilen bir yapı sistemini tercih etmek olduğuna dikkat çekti. Ön üretimli bir yapı sistemi olan hafif çelik yapı sisteminde üretimin büyük bölümünün tamamen bilgisayar kontrollü olarak fabrikada gerçekleştiğini, sadece montajdan ibaret olan şantiye sürecinde ise herhangi bir inisiyatife imkan kalmadığı için hata ihtimalinin ortadan kalktığını vurguladı. Hafif çelik yapının güvenli bir yapı sistemi olduğuna da işaret eden...