15 / 05 / 2024

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kaçar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Kadıköy, Nida Kule İşmerkezi'nde kuruldu.

İnşaat sektöründe ihracat hamlesi! Bosna Hersek’e yalıtım köpüğü ithal edilecek!

İnşaat sektöründe hizmet veren bir Bosna Hersek firması, dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’da bir ilan paylaştı. Söz konusu ilanda, Türkiye’den yalıtım köpüğü ithal edileceğini ifade etti.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Puya İnşaat Teknik Yapı Mühendislik Mimarlık Taahhüt Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Pouya M.Khojasteh Pareh tarafından kuruldu.

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Htn Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Htn Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Htn Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dydk Yalıtım Danışmanlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Osman Duydukoğlu tarafından kuruldu.

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmenabad Mimarlık Yapı Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Babamyrad Abdullayev tarafından kuruldu.

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cordia Yalıtım Tekstil Kimya İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Öztürk tarafından kuruldu.

Özbeyler Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbeyler Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Emir Özbey tarafından kuruldu.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Anv Yalıtım Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Anv Yalıtım Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Kılıçsallayan ve Gülşah Ekici ortaklığında kuruldu.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Kaçar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İzolasyon malzemeleri alım satımı imaşatı ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Çelikhan Mimarlık Yalıtım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Nida Kule İşmerkezi No:1...