21 / 05 / 2024

çelk çatı ihalesi kayseri

çelk çatı ihalesi kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanlığı 2014/62512 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Çelik çatı İhalesine sekiz firma teklif verdi.

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de 3 arazi satacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Alaçatı Yat Limanı için ihaleye çıkıyor! 10 yıllığına kiraya verilecek!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Alaçatı Yat Limanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Yat limanı, 10 yıllığına kiraya verilecek...

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den o şehre okul müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Batman 16 derslikli okul ihalesi yarın!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Buca İlçesi 24 Derslikli Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu, Menderes İlçesi 24 Derslikli Menderes Anadolu Lisesi, Gaziemir İlçesi Atıfbey Mahallesi 24 Derslikli Sarnıç Remzi Doğan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut GYO Florya Evleri için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi'nin kazananı belli oldu. Yüklenici Mustafa Ekşi İnşaat ile imzalar atıldı. 

TCMB'den geleneksel yöntemli repo ihalesi!

Merkez Bankası, likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına devam ederek bugün 22 Eylül vadeli repo ihalesi açtı.

TCMB'den geleneksel yöntemli repo ihalesi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımlarına devam ederek bugün 8 Eylül vadeli repo ihalesi açtı.

TOKİ Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi ihalesi 8 Haziran'da!

Tokat Aşağı Çekerek 1. Merhale Projesi Zile, Maşat, Reşadiye, Çekerek ve Mamure Ovaları Sulaması 2. Kısım İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından TCDD ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, TCDD ihalesi ile ilgili olarak, "Haydarpaşa Gar sahası ve Sirkeci Gar sahasının atıl durumda olan bazı bölümlerinin kiralanmasıyla TCDD, İstanbul'umuzun kültür ve sanat hayatına katkı sağlamayı ve kamuya gelir getirmeyi amaçlamaktadır." açıklamasını yaptı.

Alaçatı Havalimanı tartışma konusu oldu!

İzmir Çeşme'ye bağlı turizm cenneti Alaçatı’da gelecek yıl nisan ayında ihalesi çıkacak havalimanı tartışma konusu oldu.

çelk çatı ihalesi kayseri Haberi

çelk çatı ihalesi kayseri

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Daire Başkanlığı 2014/62512 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Serçeönü Mahallesi MKP bulvarı No: 15 adresinde gerçekleşen ihaleye sekiz firma teklif verdi. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 121.618.60 TRY olan ihaleye giren altı firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 


En yüksek teklifin 127.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 90.800,00 TRY verildi Yüksek öğrenim kız öğrenci yurdunda çelik çatı yapılması işi için açılan ihalede sınır değer 94,500.00 TRY olarak belirlendi. Yunues Emre Argunhan 90.800,00 TRY ile kazanan taraf oldu. 


İhaleye katılıp geçerli teklif veren firmalar ve teklifleri ise şöyle; 


YUNUS EMRE ARGUNHAN 90.800,00

ŞABAN YAVUZ ÖZKEŞKEK 93,440,00 

OĞUZ İNŞAAT 99,000,00

HAFRİYAT 99,000,00

SUDEN YAPI İNŞAAT 103,900,00 

BİRLİKTAŞ İNŞAAT 111,000,00

BAŞARAN İNŞAAT...