03 / 05 / 2024

Cem Adiloğlu

Cem Adiloğlu

Nijerya ve Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren Eser Müteahhitlik Holding’in kurucusu ve patronu olan İlhan Adiloğlu kimdir? İlhan Adiloğlu, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Byf Gayrimenkul Anonim Şirketi Kağıthane’de   2 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Cem Boyvadaoğlu tarafından kuruldu.

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denteste Medikal Turizm Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sinan Cem Çepeloğlu tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemsa Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Sabuncuoğlu tarafından kuruldu. 

Şeref Can Buladoğlu, Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oluyor!

Reysaş GYO'nun görev süresi dolan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin önerisi doğrultusunda Şeref Can Buladoğlu'nun atama kararını Genel Kurul'un onayına sunacak...

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Nalbantoğlu ve Cenk Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Eser Holding iflas etti!

Dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması arasında yer alan Ankara merkezli Eser Taahhüt ve bağlı 5 şirket için iflas kararı çıktı. Dev şirketin Nijerya’da Yoruba Kralı ile ortaklığı bulunuyordu. Eser Taahhüt’ün patronu İlhan Adiloğlu ise halen İNTES Başkan Vekili olarak görevinde bulunuyor.

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaaddinoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ahmet Sinan Ersan, Hikmet Cem Ersan ve Ömer Onur Ersan ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konsept projeleri bina yönetimine değer katıyor!

Gülçin-Tezcan Okay çiftinin kurduğu ve Cem Babaoğlu'nun üst düzey yönetici olduğu First Class Trust Union, konsept projelerle profesyonel bina yönetiminin İzmir'deki öneminin giderek arttığını açıkladı.

Cem Sadıkoğlu'ndan yeni şirket!

Konut alanında çalışmalarına ağırlık veren Sadıkoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Sadıkoğlu bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile yeni şirket kurdu.

Cem Yılmaz Bodrum'dan 4 milyon euroya ev aldı!

Cem Yılmaz, Bodrum Mandarin Oriental'da 4 milyon euroya aldığı lüks villasında oğlu Kemal ve eski eşi Ahu Yağtu ile tatil yapıyor.

Lübnan'daki Kilikya Manastırı Ermenilere mi iade ediliyor?

Lübnan'daki Ermeni Kilikya Manastırı 27 Nisan 2015 tarihinde Avukat Cem Sofuoğlu aracılığı ile AYM'ye başvuruda bulunarak Ermeni'lere iadesi talep edildi. Başvuru AYM tarafından Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

Beyoğlu'ndaki dönüşüm eğlence dünyasına nasıl yansıyacak?

Beyoğlu’ndaki dönüşümü, TV’deki yetenek programlarını, yeni çıkan Cem Karaca ve Moğollar albümünü konuştuğumuz 20.Roxy Müzik Günleri Juri Başkanı Taner Öngür’e göre müzik piyasasının ‘samimiyet’e ihtiyacı var.

Cem Adiloğlu Haberi

Cem Adiloğlu

İlhan Adiloğlu kimdir?

İlhan Adiloğlu, 31 Temmuz 1951, Artvin doğumlu. 1973 yılında İTÜ İnşaat Fakültesi'nden inşaat Yüksek Mühendisi olarak mezun olan İlhan Adiloğlu, Eser Müteahhitlik Holding’in kurucusu ve patronu.


İlhan Adiloğlu, 1973-1976 yılları arasında SONDAJ İŞLERİ SAN. VE TİC. A.Ş’de şantiye şefi olarak görev yaptı. 1977-1982 yıllarında ÖZIŞIK İNŞAAT VE TAAHHÜT A.Ş.’de Şantiye Şefi,Proje Müdürü, 1982-1997 yılları arasında yine ÖZIŞIK İNŞAAT VE TAAHHÜT A.Ş.’de Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.


1997-2006 yılları arasında ESER İNŞAAT, ESER TAAHHÜT, ESER PROJE, ESER SİGORTA A.Ş.’lerin ortağı, Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Adiloğlu halen ESER HOLDİNG Yönetim kurulu Başkanı olarak çalışmalarını sürdürüyor.


İlhan Adiloğlu, yurtiçinde ve yurtdışında Barajlar, Hidroelektrik Santraller, Sulama İnşaatları, İçmesuyu ve Kanalizasyon Tesisleri, Konut ve Sanayi Tesisleri, Karayolu, Liman, Tünel, Viyadük...