30 / 04 / 2024

Cem Boyner gayrimenkul

Cem Boyner gayrimenkul

Boyner mağazalar zinciri sahibi, Yeni Demokrasi Hareketi Genel Başkanı ve kurucusu, dalgıç ve amatör sualtı fotoğrafçısı Cem Boyner kimdir? İşte Boyner mağazalar zinciri sahibini Cem Boyner...

ArsaVev'den yeni gayrimenkul şirketi! 

ArsaVev Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öztürk ve ArsaVev Genel Müdürü Cem Ergüven yeni şirket kurdu. Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret A.Ş, 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. İşte detaylar...

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arsaev Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Öztürk ve Cem Ergüven ortaklığında kuruldu.

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Gsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Shc Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 475 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Ali Gündüz, Heval Serdar Gündüz ve Barış Cem Gündüz ortaklığında kuruldu.

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Joker Homes Gayrimenkul Teknoloji Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Botasun tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Kotodama Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kotodama Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Özkan ve Cemre Özkan tarfaından kuruldu.

Asto Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asto Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 16 milyon 718 bin 346 TL sermaye bedeli ile Cem Cap ve Okan Uysal ortaklığında kuruldu.

İstinye İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

İstinye İnşaat Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem GÖkgözoğlu tarafından kuruldu.

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Bab Global Gayrimenkul Ve İş Geliştirme Anonim Şirketi bugün Avcılar'da Hasan Meral ve Cem Akay ortaklığında kuruldu.

Cem Boyner gayrimenkul Haberi

Cem Boyner gayrimenkul

Cem Boyner kimdir?

Cem Boyner 3 Eylül 1955, İstanbul doğumlu. Boyner mağazalar zinciri sahibi, Yeni Demokrasi Hareketi Genel Başkanı ve kurucusu, dalgıç ve amatör sualtı fotoğrafçısıdır. 


Boyner; Altınyıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı, TÜSİAD başkan yardımcılığı ve aynı kurumun başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.


Orta öğrenimini Robert Kolej’de, yüksek öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır.

Altınyıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Boyner, TÜSİAD başkan yardımcılığı ve başkanlığı da yapmıştır. 


İngilizce ve Almanca bilen Boyner'in, ilk evliliğinden üç, ikinci evliliğinden bir çocuğu bulunmaktadır. 


1995 yılında genel seçimlere katılan liberal eğilimli Yeni Demokrasi Hareketi Genel Başkanlığı görevinde de bulunan Boyner, seçimin ardından etkin siyaseti bırakmıştır.


Fer Yapı ile hayata geçiren Boyner Holding Başkanı Cem Boyner, sektörün zorluklarından bahsederek, gayrimenkul sektörünü maratona, perakende sektörünü ise 100 metre koşusuna benzetti. 


Fer Yapı-Boyner Holding ortaklığında...