15 / 05 / 2024

Cem Çöllü imar planı projesi

Cem Çöllü imar planı projesi

MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü, mevcut imar planlarının geçersiz olacağını ifade etti. Çöllü, halkın isteklerini ön planda tutarak yeni imar planı hazırlayacaklarını belirtti...

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

İmar ve plan sorununu çözdük diyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bakın vatandaş ne yanıt verdi! 

Sarıyer'in 50 yıllık imar sorununu, Ataşehir'de 25 yıllık plan sorununu çözdüklerini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na vatandaşlardan yanıt gecikmedi. İşte İBB Başkanı İmamoğlu'nun paylaşımı ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

İstanbul'un o ilçesinde imar krizi: 35 yıllık evlerde oturanlar konut imarı ve dönüşüm istiyor!

Pendik'te Sanayi Mahallesi sakinleri yetkililere seslendi ve konut imarı ile kentsel dönüşüm talep etti. İşte detaylar...

Ergene Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Yeşiltepe'nin 40 yıllık imar sorunu çözüldüğünü belirtti. İşte Yeşiltepe Mahallesinin imar süreci...

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

Beykoz Göllü Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beykoz İlçesi, Göllü Mahallesi, Sıtmapınar Mevkii, 101 ada, 3 parsel, 102 ada, 8, 9 parseller, 127 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 26.04.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Manisa Saruhanlı'da 6 yıllık imar uygulamaları tamamlandı!

Manisa'ya bağlı Saruhanlı Belediyesi tarafından Cengiz Topel Mahallesi’nde 3 cadde ve 4 sokağında hayata geçen 6 yıllık imar uygulaması sonuçlandı. 

Aydın Efeler'de 24 yıllık imar sorunu çözüldü!

Aydın Efeler'de 1033 aileyi yakından ilgilendiren ve 24 yıldır çözüme kavuşması beklenen imar sorunu çözüldü.

Manisa'da 30 yıllık imar sorunu çözüme kavuşuyor! 

Manisa'da uzun süredir yılan hikayesine gelen imar sorunları çözüme kavuşuyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar çalışmalarında son gelinen aşamayı anlattı. 

Ankara Çukurambar’daki 5 yıllık imar sorunu çözüldü!

Geçmişte yapılan eksik imar hatası sebebiyle vatandaşların mağdur olduğu Çankaya Karakusunlar ve Çukurambar bölgesindeki bazı parsellerdeki imar sorunu, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Encümeni tarafından çözüldü. 

Manisa'da balkonundan geçen 335 yıllık ağaç için imar değiştirildi!

Manisa'da faaliyette bulunan Saruhan İlim, Kültür ve Eğitim Vakfı'nın balkonundan geçen 335 yıllık kızıl çam ağacı görenleri şaşkına çevirdi.

Cem Çöllü imar planı projesi Haberi

Cem Çöllü imar planı projesi

Seçim ziyaretlerine devam eden MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü. MHP Şehzadeler îlçe Başkanı Çağrı Tuatay ile birlikte Kütahyalılar Derneği'ni ziyaret etti. Özellikle imar planı ile ilgili gelen soruları yanıtlayan Çöllü, planla ilgili kimsenin kaygılanmaması gerektiğini, yeni planın halkla birlikte yapılacağını söyledi. Çöllü, "Bana özellikle Kütahyalı kardeşlerimizin oturduğu bölgede imar sorunu ile ilgili talepler geliyor. Bu konu bildiğiniz gibi mevcut belediyemiz tarafından irdelendi ama muhalefetin halktan yana tavır almaması nedeniyle anlaşılamadı" dedi. MHP'li bir aday olarak. 


MHP'li bir belediyenin yeni imar planı yapacağını vurgulayan Cem Çöllü, şöyle konuştu: "Ben. imar planı yapılırken, halkın kaygılarının dikkate alınacağının sözünü veriyorum. Biz, halkın istekleri dışında bir icraatta bulunmadık, bundan sonra da bulunmayacağız. Yeni bir imar planı yapılırken halkın istekleri ön planda tutulacak...