21 / 05 / 2024

cem küçük

cem küçük

Benzin ve mazota gelen aşırı zamlar hükümetin politikalarını destekleyen yazılarıyla tanınan Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ü de rahatsız etti. Küçük, ‘Şu anda mazot 30 lira siz bu yazıyı okurken daha da artabilir. İş artık rahatız edici bir hâl aldı’ tespitinde bulundu.

Emeklilerin dört gözle beklediği tarih geldi: Emekli maaşlarına ek zam bu tarihte yapılacak!

Milyonlarca emekli enflasyon karşısında eriyen maaşları sebebiyle tepkili. Hükümete yakınlığıyla bilinen Gazeteci Cem Küçük, emeklilerin dört gözle beklediği tarihi verdi. İşte emekliye ek zammın tarihi...

Galericilerden faiz indirimi çağrısı geldi: Faizler ve vade süreleri revize edilsin!

Taşıt kredisi kullanacaklar yüksek faizlerden şikayet ederken, galericilerden faiz indirimi çağrısı geldi. Gazeteci Cem Küçük, konuya ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Novaart Yapı Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Novaart Yapı Mimarlık Anonim Şirketi Sultanbeyli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cem Timur, Selahattin Kesova ve Hakan Üstün ortaklığında kuruldu.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Milyonlara önemli uyarı: Borcunuzu kapatın, iki katına çıkabilir! 

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Merkez Bankası'nın toplantısının öncesinde borcu bulunan vatandaşlara bir uyarıda bulundu. Küçük, "Kredi kartı borcu olanlar, borçlarınızı kapatmak için perşembe gününe kadar vaktiniz var, aksi halde faizler sizi olumsuz etkileyebilir!" şeklinde konuştu.

Asgari ücretlileri üzecek açıklama: Yüksek zam bekleyen milyonlara kötü haber

Gazeteci Cem Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile gerçekleştirdiği bir görüşmenin ardından, TGRT canlı yayınında bu görüşmenin detaylarını paylaştı ve 2024 yılında memur maaşları ve asgari ücret zammıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalar, iyi bir zam beklentisi içi

Asgari ücrette yeni tahmin cepleri rahatlatacak cinsten

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük asgari ücret için bir tahminde bulundu. Hayat pahalılığına dikkat çeken Cem Küçük, asgari ücretin en az 20 bin TL olması gerektiğini ifade etti. İşte merak edilen tüm detaylar...

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cr Konut Tasarımı Mühendislik İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cem Özdemir ve Raci Sezikli ortaklığında kuruldu.

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Btm Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mahir Mermer, Cem Tayfun Yılmaz ve Batuhan Tarkan ortaklığıyla kuruldu.

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dardanel Yatçılık Ve Denizcilik Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Eruğur tarafından kuruldu.

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akredita Emlak Eğitim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Arpacı ve Cihan Başar Samancı ortaklığında kuruldu.

cem küçük Haberi

cem küçük

Akaryakıt fiyatlarında son aylarda yüzde 300’leri bulan zamlar çıldırtıcı bir hale geldi. Ulaşım sektörü zamlardan en çok etkilenen kesim olurken aşırı pahalı yakıt fiyatları yüzünden marketlerdeki sebze meyve de ucuzlamıyor.

1 Ocak 2022 tarihinde İstanbul’da benzin, 12,31 TL, motorin ise 11,45 TL’den satılıyordu.

Ankara'da benzinin litre fiyatı ortalama 12,37 TL, motorinin litre fiyatı da 11,51 TL'ydi.

İzmir'de ise benzinin litre fiyatı 12,39 TL, motorin (dizel) ise 11,53 TL olarak satılıyordu.

21 Haziran itibarıyla benzin İstanbul’da semtlere göre değişmekle birlikte 27 lira 51 kuruş, motorin ise 29 lira 99 kuruşa satılıyor.

Akaryakıt zamlarının en çok etkilediği iş kollarından olan bazı otobüs taşımacıları 30 liralık mazot nedeniyle kontak kapatma kararı aldı. Devletin ÖTV ve KDV’den bir süreliğine vazgeçerek vatandaşın rahatlatılması istendi.

Şehirlerarası yollarda otobüs biletleri 500...