30 / 04 / 2024

Cem Polatoğlu kimdir

Cem Polatoğlu kimdir

Döviz kurlarında art arda gelen tarihi rekorlardan sonra özellikle yılbaşı turlarına olan ilginin yurtiçine kaydığı bildirildi. Yerli turistler yılbaşı turları için Türkiye'yi tercih etti..

Cem Polatoğlu: Tematik oteller tatil anlayışına farklılık getirir!

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, "Osmanlı sarayı, köy evi gibi özel temalı mekanlar, hem 5 yıldızlı tatil anlayışını değiştirir hem de daha fazla gelir sağlar" diye konuştu.

Cem Polatoğlu: Her şey dahil uygulaması turizmcilere maddi yük getiriyor!

Tur Operatörleri Platformu, otel işletmecilerine, Osmanlı sarayı, köy evi, otağ gibi özel temalara yer vermelerini önerdi. Cem Polatoğlu, Türkiye'de tatil denildiğinde beş yıldızlı, "her şey dahil" konsepte sahip oteller akla geldiğini söyledi...

Cem Polatoğlu'ndan turizmcilere tematik otel önerisi!

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, "Osmanlı sarayı, köy evi gibi özel temalı mekanlar, hem 5 yıldızlı tatil anlayışını değiştirir hem de daha fazla gelir sağlar" diye konuştu.

Cem Polatoğlu: Türkiye'de otellerin mimari yapıları birbirine benziyor!

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, Türkiye' de tatil denildiğinde 5 yıldızlı HD konsepte sahip oteller akla geldiğini ancak bu tarz otellerin artık klasikleştiğini savundu...

Cem Polatoğlu: Türkiye'de tematik oteller yaygınlaşmalı!

Tur Operatörleri Platformu sözcüsü Cem Polatoğlu, "Osmanlı sarayı, köy evi gibi özel temalı mekanlar, hem 5 yıldızlı tatil anlayışını değiştirir hem de daha fazla gelir sağlar" diye konuştu.

Kur artışı turiste yaradı!

Dolar ve eurodaki artış turiste yaradı. Geçen yıl 1.000 euroya tatil yapan bir turist dövizdeki artışla artık 750-800 euroya tatil yapabilecek. Döviz bazında yüzde 25 indirim Akdeniz’de otelleri şimdiden doldurdu.

Cem Polatoğlu: Boğaz Köprüsü seyir terası olsun!

Ne Eyfel Kulesi, ne Empire States binası, ne de London Eye. Dünyanın en güzel seyir terası "İstanbul Boğaziçi Köprüsü" İstanbul'u ziyaret eden Turist sayısı 10 milyona ulaştı. Şimdi amaç; Turist başına elde edilen gelirimizi arttırmak...

Tümay Korucuoğlu kimdir?

Mimar Tümay Korucuoğlu kimdir? Tümay Korucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Korucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tümay Korucuoğlu...

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Turgut Devecioğlu kimdir?

Denizli Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu kimdir? Turgut Devecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Turgut Devecioğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Turgut Devecioğlu..

Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir?

Nevşehir Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu kimdir? Ali Rıza Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Rıza Selmanpakoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yusuf Namoğlu kimdir?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na İnşaat Mühendisi Yusuf Namoğlu getirildi. Peki, Yusuf Namoğlu kimdir? Yusuf Namoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yusuf Namoğlu..

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Cem Polatoğlu kimdir Haberi

Cem Polatoğlu kimdir

Tur Operatörleri Platformu Sözcüsü Cem Polatoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde dövizin hızla yükselmesinin yurtdışı turlara ilgiyi azalttığını belirterek, tatilinden vazgeçmek istemeyenlerin Türkiye'deki turlara rağbet göstermeye başladığını söyledi.



Satışı yapılan turlarda iptallerin olmadığını aktaran Polatoğlu, "Türk tatilciler dövizin ani yükselmesiyle rotayı fiyatı değişmeyen yurtiçi turlara çevirdi.


Genellikle de sanatçıların sahne aldığı oteller ilgi görüyor. Oteller de bu talebe karşılık farklı hazırlıklar yaparak müşterilerine özel programlar yapıyor" dedi.


Polatoğlu, Antalya'da 5 yıldızlı otellerin 3 gecelik yılbaşı balosu dahil fiyatlarının 600 lira, Bodrum'da ise 800 lira civarında olduğunu bildirdi. Yurtdışını tercih edenlerin de genellikle 3-4 gecelik programlara ilgi gösterdiğini belirten Polatoğlu, bu turlar içinde de en çok Roma, Prag ve Paris'in öne çıktığını söyledi.


Adana Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ADRO) Başkanı İsa Akdağ da...