30 / 07 / 2024

Cem Şenel konuşması

Cem Şenel konuşması

Türkiye'de inşaat sektörünün hızlı büyümesinin yanı sıra TOKİ'nin başlattığı projeler ve kentsel dönüşüm, inşaat malzemeleri sektöründe pazarı hızlı büyütüyor.Projelerde binaların çok katlı olması, en fazla asansör sektörünü hareketlendirdi.

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Türkiye'ye yatırım yapan kazanıyor!

2. CNR Emlak Zirvesi 2017 bugün TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TMB Başkanı Mithat Yenigün ve CNR Holding Genel Koordinatörü Cem Şenel'in konuşmalarıyla açıldı.

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Moskova Camii açılışında konuştu!

Erdoğan Moskova Camii açılışında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: Hepinizi muhabbetle selamlıyorum. Moskova Merkez Camii'nin açılışı vesilesiyle sizlerle bulunmanın memnuniyetini özellikle ifade etmek istiyorum.

Yeşil Kent Enerji Verimliliği panelinde yeşil binalar konuşuldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİD), "Yeşil Kent: Enerji Verimliliği" paneli düzenledi. AYİD Başkanı Mehmet Sadıkoğlu'nun açılış konuşmasını yaptığı panelde, yeşil binalar konuşuldu.

Gayrimenkul sözleşmesi noterde hazırlanmalı!

Türkiye Barolar Birliği ve Konya Barosu tarafından düzenlenen seminer Avukatlar Sosyal Tesislerinde yapıldı. Baro Başkanı Fevzi Kayacan seminerden önce selamlama konuşması yaptı..

Türkiye ile Şili inşaat alanında işbirliği mi yapacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce makamında Şili büyükelçisi Fernando Varela Palma’yı kabul etti. Bakan Güllüce makamında ki konuşmasında Şili ile her alanda işbirliğine önem verdiklerini ifade etti.

Kentsel dönüşümde sağlam bina yapmak önemli!

Kayseri Ticaret Odası ve KAYİMDER işbirliği ile düzenlenen İnşaat Sektörü İstişare toplantısı gerçekleştirildi. Radisson Blu otelde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptı..

Sivas için 'Kentsel Dönüşüm' başladı!

Sivas tarihinin en büyük projelerinden birisi olan "Esentepe Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi" için protokol imza töreni düzenlendi. Programın açış konuşmasını Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın yaptı.

İnşaat sektörü Kayseri'de masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası ve KAYİMDER işbirliği ile ‘İnşaat Komiteleri ve Sektör Toplantısı’ düzenlendi. Kentteki bir otelde düzenlenen programın açılış konuşmasını Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz yaptı.

İşte Beykoz Kapalı Pazar Projesi'nin detayları!

Beykoz Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Pazarcı Esnaf Buluşması’nda yaptığı konuşmasında, gönlündeki pazar yerinin, pazarcı esnafının ve vatandaşların daha rahat bir ortamda alış veriş yapabileceği Pazar projesini hayata geçiriyor.

TANAP projesinde imza atıldı!

Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa pazarına ulaştıracak olan TANAP projesinde imzalar atıldı. Enerji Bakanı Taner Yıldız konuşmasının satır başları;

Cem Şenel konuşması Haberi

Cem Şenel konuşması

İthal ürün pazarının lideri olan Çinli firmalar ise pazar paylarını artırmak için fuarda en büyük dış katılımı gerçekleştiriyor.. Türkiye'de inşaat sektörünün hızlı büyümesinin yanı sıra TOKİ'nin başlattığı projeler ve kentsel dönüşüm, inşaat malzemeleri sektöründe pazarı hızlı büyütüyor. Projelerde binaların çok katlı olması, en fazla asansör sektörünü hareketlendirdi. Türkiye'de yaklaşık 60 yıldan bu yana üretim yapan asansör sektörü, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere, ihracatını da her geçen gün artırdı. 2009 yılında 73 milyon dolar olan ihracat, 2010 yılında 85.6 milyon dolara yükseldi. Sektörün ihracatı 2013'te ise 400 milyon dolar gibi bir rakama ulaştı. İhracatta Rusya, İran, Irak, Suudi Arabistan, Gürcistan, Libya gibi ülkeler önde yer alırken. Türkiye'nin asansör ithalatı yaptığı ülkeler arasında Çin birinci sırada. Çin'den 2013 yılında yapılan asansör...