28 / 04 / 2024

Cemal Akmercan lise

Cemal Akmercan lise

İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı.

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Erdem İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Erdem tarafından kuruldu.

Cemal Keleş Deniz Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Keleş Deniz Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Keleş tarafından kuruldu.

Cemal Bekle'den Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

Cemal Doğan kimdir?

Cemal Doğan kimdir, Cemal Doğan nerelidir? İnşaat mühendisi Cemal Doğan hangi görevlerde bulundu?

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt 16 derslikli okul yaptırıyor!

Hayırsever iş insanı Cemal Yeşilyurt ve ailesi, Samsun Tekkeköy ilçesi Selyeri Mahallesi'nde, 16 derslikli okul inşa ettiriyor.

Cemal Bekle'den İzmir'de kentsel dönüşüm sorumsuzluğu iddiası!

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Büyükşehir Belediyesinin, "Roman vatandaşlar için hayati önem taşıyan" kentsel dönüşüm projelerinde sorumluluğunu yerine getirmediğini ileri sürdü...

Cemal Metin Avcı’nın Muğla'daki ‘Cüce’ adlı barı kapatıldı!

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Muğla'da bulunan Cüce’ adlı barı kapatıldı...

Niğde'de lise öğrencisi inşaatlar için talaştan tuğla üretti!

Niğde'de lise öğrencisi Yüksel Yaşar Üçok, talaştan inşaatlarda yapı malzemesi olarak kullanılabilecek hafif ve daha ekonomik tuğla üretti.

Cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, cezaevlerinde lise ve mesleki eğitim merkezleri açılmasına ilişkin "Eğitim ve Öğretim İş Birliği Protokolü"nü imzaladı...

Adalet Bakanlığı cezaevlerinde kreş, anaokulu, lise ve meslek liseleri açacak!

Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile kapsamlı bir eğitim ve öğretim iş birliği protokolü imzalayarak cezaevlerinde kreş, anaokulu, lise ve meslek liseleri açacak.

Cemal Bulutoğluları’ndan Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planı açıklaması!

Lefkoşa Türk Belediyesi eski Başkanı Cemal Bulutoğluları, Mağusa İskele Yeniboğaziçi imar planıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Bulutoğluları;“Haziran ayında son yasal değişiklikler yapılıp, tekrardan Birleşik Kurul toplanmalı” dedi.

Cemal Özyiğit: İmar planı geçmeyecek!

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, kendisinin dinlenmeyip yapılan emirname uzatması hakkında “Bu emiranameyi 6 ay uzatmak demek, bu imar planını çöpe atmak demektir. 6 ay sonra siz var mısınız? Orasını Allah bilir.” dedi.

Cemal Akmercan lise Haberi

Cemal Akmercan lise
İlkokul mezunu Malatyalı Cemal Akmercan, 1973 yılında geldiği İstanbul’da trenlerde çiklet sattı, işportacılık yaptı. 1980 sonrası aldığı bir otobüs ile servis taşımacılığı yaptı. Şimdi ise bir şirketler grubunun sahibi. Van’da bir ilkokul, Malatya’da bir Anadolu Lisesi açan Akmercan, son olarak Edirne’de 32 derslik imam hatip lisesi açtı. Başarılı öğrencilere burs da veren Akmercan, “Ben okuyamadım ama şu anda binlerce öğrencinin eğitim almasına aracılık ediyorum. Eğitim almamış biri olduğumuz için kendimizi eğitime adadık. Geçtiğimiz dönem Malatya’daki okulda ilk mezunlarımızı verdik. Tarifi zor bir duygu bu. Annem ve babamın bize önerileri vardı. Oğlum eğitime katkı yapın ve eğitimlerinizi esirgemeyin diye. Bu nedenle de devam edeceğiz” diye...