12 / 05 / 2024

Cemal Bület

Cemal Bület

Özpaşaoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Bület tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Şubat'ta Sancaktepe, Eyüpsultan Mahallesi, Mihriban Sokak'ta kuruldu.

Yap-işlet-devret projelerine bütçeden en az 37 milyar lira ödenecek!

Açıklanan rakamlara göre yap-işlet-devret projelerindeki işletmeci firmaların garanti gelirleri 2024 yılının Ocak ayında yıllık yüzde 86 yükseliş gösterdi. Söz konusu projeler için bütçeden bu sene en az 37 milyar TL ödeme yapılacak.

Büyük İstanbul depreminde 2 milyon kişi sokakta kalacak: Megakentteki binaların yüzde 25’nin kullanılamaz hale gelecek!

Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu üyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası eski Başkanı Cemal Gökçe İstanbul’da beklenen büyük depremle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Gökçe'nin o açıklamaları...

YHT biletlerine büyük zam! Ankara-İstanbul, Konya- Ankara, Konya- İstanbul tren bileti fiyatları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesindeki TCDD, Yüksek Hızlı Tren (YHT) bşlet fiyatlarına 19 Nisan tarihi itibarıyla geçerli olmak üzere yüzde 15 zam kararı aldı. Bu kararın ardından YHT biletlerine 2022'de üçüncü zam gelmiş oldu.

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

Yap işlet devret modeliyle gerçekleştirilen yatırımlar için önerge verildi!

Yap işlet devret modeli ile gerçekleştirilen yatırımların bütçe üzerindeki etkilerinin tespit edilerek alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Yozgat Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti mecliste!

Yozgat'ta yapılması planlanan Büyük İncirli Köyü gölet projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cemal Doğan: Kentsel dönüşüm siyaset üstü değerlendirilmelidir!

Senelerdir inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve birçok büyük projede hem yönetim, hem de uygulamada görev yapmış olan İnşaat Mühendisi Cemal Doğan, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün siyaset üstü değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Cemal Bekle'den İzmir'de kentsel dönüşüm sorumsuzluğu iddiası!

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Büyükşehir Belediyesinin, "Roman vatandaşlar için hayati önem taşıyan" kentsel dönüşüm projelerinde sorumluluğunu yerine getirmediğini ileri sürdü...

Büyük İstanbul Tüneli ihalesi 2020'de yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Yap-işlet-devret modeli ile gerçekleştireceğimiz Büyük İstanbul Tüneli Projesi ihalesini bu yıl yapmayı planlıyoruz." dedi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Cemal Kalyoncu: İnşaat ve enerjinin dışına çıkmayı düşünmüyoruz!

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, dünden bugüne grubun büyüme hikayesini ve gelecek hedeflerini anlattı. Kalyoncu, "İnşaat ve enerjinin etrafındaki işlerin dışına çıkmayı düşünmüyoruz" dedi...

Cemal Bület Haberi

Cemal Bület

Özpaşaoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cemal Bület tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Şubat'ta kuruldu. 


Özpaşaoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


Özpaşaoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Eyüpsultan Mahallesi, Mihriban Sokak, No:26...