03 / 05 / 2024

Cemal Ercan mimarlık

Cemal Ercan mimarlık

Mimar Cemal Ercan kimdir? Mimar Cemal Ercan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cemal Ercan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Cemal Ercan..

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Milas Ova Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Selvi tarafından kuruldu.

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erc Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Tüzün tarafından kuruldu.

Cb Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cb Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Bayram tarafından kuruldu.

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kurulduu!

Mac Mimarlık İnşaat Mühendislik Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Can Yılmaz tarafından kuruldu.

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mod Proje Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Azmi Gedikoğlu ve Güzin Şeyma Haliloğlu ortaklığında kuruldu.

Concart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Concart Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de Cemal Başarır ve Ukbe Enes Vural ortaklığında kuruldu.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Plaın Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ercan Cihanlı ve Gizem Cihanlı ortaklığında kuruldu.

Arkat Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arkat Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Yüksel tarafından açıldı.

Aker Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Aker Mimarlık Limited Şirketi Güngören’de 250  bin TL sermaye bedeli  ile Ercan Akkaya tarafından kuruldu.

5d Grup Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5d Grup Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 1 milyon TL sermaye ile Rahman Ünlü Ve Cemal Baday tarafından kuruldu.

Cemal Ercan mimarlık Haberi

Cemal Ercan mimarlık

Cemal Ercan kimdir?

Cemal Ercan, Gaziantep doğumlu. Cemal Ercan, eğitimini Mimar Sinan Devlet Güzel Sanatlar Akademisi'nde tamamladı. Kariyerine öğrencilik yıllarında (1973-74 yılları arasında) Zeki Ergezen Mimarlık bürosunda başlamıştır.


Daha sonra 1975 yılında Prof. Dr. Muammer Onat ile çalışan Cemal Ercan, akademiden sonra 1976-77 yılları arasında Ersin Bener Mimarlık Bürosu'nda çalışmıştır.


1977-78 yılları arasında serbest olarak çeşitli şantiyelerde şantiye şefi olarak görev yapmıştır.


Kültür Bakanlığı (1978-80) Hava Kuvvetleri İnş. Emlak / Ankara (1980-82) kamu kurumlarında çalışan Cemal Ercan 1982'den bu yana serbest mimarlık hizmetleri vermektedir.


Serbest mimarlık yaptığı dönem içinde birçok ulusal ve yerel yarışmalarda ödüller kazanmıştır. Kazanılan projelerin bir çoğu uygulanmıştır.


İletişim:

Telefon:...