08 / 05 / 2024

Cemal İslamoğlu

Cemal İslamoğlu

ERC Yönetim Hizmetleri ve Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi, Cemal İslamoğlu, Ekrem İslamoğlu ve Ramazan Koç tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cna Yapı İnşaat Nakliyat Hafriyat İklimlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İslamoğlu tarafından kuruldu.

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzgun Gayrimenkul Hizmetleri Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Onur İslamoğlu tarafından kuruldu.

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulun Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Barış Özkan ve Ramazan İslamoğlu ortaklığında kuruldu.

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İttifak İnternational Organizasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Faruk İslamoğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit İslamoğlu ve Ensar Ayyıldız ortaklığında kuruldu. 

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal İslamoğlu tarafından kuruldu. 

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti!

Trabzon Of eşrafından, Ataşehir  ve İstanbul CHP örgütlerinde çeşitli görevlerde bulunmuş olan Nuhoğlu Grup İnşaat AŞ. yönetim kurulu üyelerinden, Cemal Zafer Nuhoğlu vefat etti.

Doğuş İnşaat'ın acı günü! Necati Yirmibeşoğlu vefat etti!

Eski İGMD Başkanlarından Cemal Yirmibeş’in kardeşi, Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Talu'nun kayınpederi Necati Yirmibeşoğlu vefat etti.

Umuthanoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umuthanoğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Cemal Han tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat'ın acı günü! Niyazi Musaoğlu vefat etti!

Hasanoğlu İnşaat'ın İş Geliştirme Müdürü Cemal Musaoğlu'nun babası Niyazi Musaoğlu vefat etti. Cenaze ğle namazına müteakip Samsun Bafra Tabakhane Camii'nden kaldırılacak.

Cemal İslamoğlu Haberi

Cemal İslamoğlu

ERC Yönetim Hizmetleri ve Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi, Cemal İslamoğlu, Ekrem İslamoğlu ve Ramazan Koç tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 16 Mayıs'ta kuruldu. ERC Yönetim Hizmetleri ve Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü iş merkezi ticaret merkezi konut ve yerleşim merkezleri ve rezidanslar ile buralarda açılacak işyerlerininyönetimini ve işletmesini üstlenmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


ERC Yönetim Hizmetleri ve Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Necip Fazıl Bulvarı...