13 / 05 / 2024

Cemal Karayanız

Cemal Karayanız

Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Bilhan Öztürk, Cemal Karayanız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tekin Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 250 bin TL sermaye ile Cemal Tekin tarafından kuruldu.

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Evka Emlak Yapı İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Evsen ve emre Karayanız ortaklığında kuruldu.

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde yapacağı 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildi.

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verili...

Cemal Özyiğit: İmar planı geçmeyecek!

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, kendisinin dinlenmeyip yapılan emirname uzatması hakkında “Bu emiranameyi 6 ay uzatmak demek, bu imar planını çöpe atmak demektir. 6 ay sonra siz var mısınız? Orasını Allah bilir.” dedi.

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yavuz Hırdavat Metal Yapı ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kula tarafından kuruldu.

Öz Erba İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erba İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akar ve Cemal Akar ortaklığında kuruldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlarından Altınok Öz'e ziyaret!

YTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hülya Berkmen ve Doç. Dr. Cemal Cenk Hamamcıoğlu Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ü ziyaret ederek projeler hakkında bilgi aldı.

Kartal Cemal Ağa Sitesi yarın yıkılıyor!

Kartal'da bina yıkımları 'Dönüşümde Kartal Modeli' adı ile yapılıyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün geliştirdiği bu proje ile Cemal Ağa Sitesi ve civarında yer alan 7 bina yarın yapılacak törenin ardından yıkılacak.

Cemal Emden’in gözünden Le Corbusier sergisi İzmir'de!

İstanbul Serbest Mimarlar Derneği, Cemal Emden’in gözünden Le Corbusier’yi İzmir’de ağırlıyor. Sergi İzmir Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Mimarlar Odası’nın işbirliği ile İzmir’de izleyicilerle buluşacak.

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Cemal Ammari tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beylikdüzü, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Cemal Tekin: Cari açığı mobilya sektörüyle azaltacağız!

Ofis Tekin Exclusive Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin. "Mobilya sektöründe Türkiye'de muhteşem bir potansiyel ve artan kalite var. 2023'e kadar mobilyada 'made in Turkey' markası oluşacak" diye ifade etti.

Cemal Karayanız Haberi

Cemal Karayanız

Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Bilhan Öztürk, Cemal Karayanız tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Köy Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi, Tepe Üstü Sokak, No:1...