29 / 04 / 2024

Cemal Kuru kimdir

Cemal Kuru kimdir

İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Kuru,  24 Haziran seçimlerini “yeni bir sayfa”nın açıldığı bir milat olarak gördüğünü söyledi. 

Kentsel dönüşüm için master plan şart!

Kent planlamalarının belirli bölgelerde yoğunlaşması, Türkiye’nin mega kenti İstanbul Bağdat Caddesi örneğinde olduğu gibi olumsuz sonuçlara sebep olmasını sağlayabiliyor. 

Konutta Mart-Haziran dönemi beklenti yüksek!

İnşaat sektörü temsilcileri geçen yılın son 3 ayında konut satışlarındaki sıkıntının bu yılın Mart-Haziran dönemindeki satışlar ile telafi edileceğini söylüyorlar. 

Lüks konut üretimi cazip hale getirilmeli!

İnşaat sektörünün Türk ekonomisine desteğinin artması için lüks konut üretiminin cazip hale getirilmesi gerekiyor. İCK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, sektör hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Ametist Park ile Ankara'nın tam orta noktasına yatırım yapın!

Büyük inşaat projelerine imza atan ICK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru "Ametist Park projemize geleceğin Ankarasının tam orta noktasında yer almak isteyenler büyük ilgi gösteriyor."dedi.

Cemal Hakan Akkuş ne iş yapıyor? Cemal Hakan Akkuş kimdir?

Cemal Hakan Akkuş kimdir? Cemal Hakan Akkuş hangi mesleği yapıyor? Cemal Hakan Akkuş nereden mezundur? İşte detaylar!

Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kadrosunda yer alan Cemal Onaran ne iş yapıyor? Cemal Onaran kimdir? İşte ayrıntılar...

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Cemal Dördüncü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Cemal Dördüncü`nün hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? 

Akmerkez Yönetim kurulu üyesi olan Ahmet Cemal Dördüncü kimdir? Ahmet Cemal Dördüncü nereli, kaç yaşında? İşte Ahmet Cemal Dördüncü biyografisi...

Ahmet Kalyoncu kimdir?

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu'nun ağabeyi Ahmet Kalyoncu kimdir? İşte Ahmet Kalyoncu'nun biyografisi...

Ahmet Cemal Özgörkey kimdir?

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun asil adayı Ahmet Cemal Özgörkey kimdir? Ahmet Cemal Özgörkey daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Cemal Özgörkey'in biyografisi...

Cemal Doğan kimdir?

Cemal Doğan kimdir, Cemal Doğan nerelidir? İnşaat mühendisi Cemal Doğan hangi görevlerde bulundu?

24 Haziran inşaat sektörü için milat olacak!

İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. Kuru,  24 Haziran seçimlerini “yeni bir sayfa”nın açıldığı bir milat olarak gördüğünü söyledi. 

İnşaat sektöründe aile şirketleri farkını ortaya koyuyor!

İCK Yapı’yı gelecek nesillere hazırlayan Cemal Kuru, yurt genelindeki aile şirketlerinin yüzde 16’sının inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğini, geçmiş tecrübelere ve emeğe saygı duyan kişilerden oluşan aile şirketlerinin ön plana çıktığını söyledi..

Bitcoin gayrimenkule yaradı!

İCK YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, dijital yatırım araçlarında yaşanan dalgalanmaların gayrimenkulün önemini bir kez daya ortaya koyduğunu söyledi...

Lüks konut üretimi cazip hale getirilmeli!

İnşaat sektörünün Türk ekonomisine desteğinin artması için lüks konut üretiminin cazip hale getirilmesi gerekiyor. İCK Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, sektör hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

İnşaat sektörüne 3 enflasyon önerisi!

İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, sektörü hareketledirmek adına bazı düzenlemelerin yapılması gerektiğini vurguladı.

Cemal Kuru kimdir Haberi

Cemal Kuru kimdir

Yurt genelinde çok sayıda başarılı inşaat projesine imza atan İCK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, sektörde son yıllarda yaşanan iniş çıkışların temelinde siyasi tartışmalar ve endişelerin olduğunu dile getirdi. Kuru, 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi. İşte, Cemal Kuru'nun değerlendirmesi.. 

Ülkedeki yüzde 7 gibi rekor büyüme oranının bile ekonominin belkemiği inşaat sektörüne ivme katamadığını, hatta geçen ay konut satış rakamlarının bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 14 azaldığına işaret eden Cemal Kuru, şunları söyledi:

“24 Haziran seçimleri herkesin özellikle de her ortamdan nem kapan inşaat sektörünün önünü göreceği, belirsizliklerin son bulacağı bir seçim olacak. Bu nedenle sektörde çoğu kişi 24 Haziran’ı bir milat olarak görüyor. Bu seçimlerle yeni bir sayfanın açıldığı, geleceğin net görülebileceği bir süreç yaşanacak. Yaz ayları ile birlikte...